Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
SenSey:
З'явилася така проблема з Globo 4100c: вмикаешь канал "1TV RUS" (тобто ОРТ) з Hotbird - працює хвилин 5, потім перезавантажуєтся, працює на цьому ж каналі хвилин 5 та зависає, показуючи "1TV RUS", помагає тільке вимикання з мережі. В чьому може бути справа? Прошивався різними софтами, глюче так тільке один з всієї партії.
grubers:
--- Цитата: SenSey від 23:25:47, 18 Червня 2008 ---З'явилася така проблема з Globo 4100c: вмикаешь канал "1TV RUS" (тобто ОРТ) з Hotbird - працює хвилин 5, потім перезавантажуєтся, працює на цьому ж каналі хвилин 5 та зависає, показуючи "1TV RUS", помагає тільке вимикання з мережі. В чьому може бути справа? Прошивався різними софтами, глюче так тільке один з всієї партії.
--- End quote ---
А в мене на такому самому тюнері,на тому( і тільки на тому) каналі ,перестає реагувати на пульт і кнопки на тюнері тільки вимикаючи з резетки приводиш до памяті його,но за 2-3хв те саме знову. Якась містика-рішення такої проблеми я незнаю. *-G
roma:
В чора мені тоже двоє чоловік сказали що в них тюнер на каналі 1TV RUS перезагружається кожних 3-4_хв або перестає прпцювати пульт :o але це на Глобо 3000-6000 серій я нерозумію шо за чудеса *-G
Сьогодні один прошив і глюк пропав :)
SenSey:
Це вже дуже цікаво, :( ввечері спробую залити якийсь старий софт і гляну шо буде.
Marcin:
Vic
Навігація
Go to full version