Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (7/67) > >>

SenSey:
З'явилася така проблема з Globo 4100c: вмикаешь канал "1TV RUS" (тобто ОРТ) з Hotbird - працює хвилин 5, потім перезавантажуєтся, працює на цьому ж каналі хвилин 5 та зависає, показуючи "1TV RUS", помагає тільке вимикання з мережі. В чьому може бути справа? Прошивався різними софтами, глюче так тільке один з всієї партії.

grubers:

--- Цитата: SenSey від 23:25:47, 18 Червня 2008 ---З'явилася така проблема з Globo 4100c: вмикаешь канал "1TV RUS" (тобто ОРТ) з Hotbird - працює хвилин 5, потім перезавантажуєтся, працює на цьому ж каналі хвилин 5 та зависає, показуючи "1TV RUS", помагає тільке вимикання з мережі. В чьому може бути справа? Прошивався різними софтами, глюче так тільке один з всієї партії.

--- End quote ---

А в мене на такому самому тюнері,на тому( і тільки на тому) каналі ,перестає реагувати на пульт і кнопки на тюнері тільки вимикаючи з резетки приводиш до памяті його,но за 2-3хв те саме знову. Якась містика-рішення такої проблеми я незнаю.  *-G

roma:
В чора мені  тоже двоє чоловік  сказали що в них тюнер на каналі 1TV RUS  перезагружається  кожних 3-4_хв або перестає прпцювати пульт :o  але це на Глобо 3000-6000 серій  я нерозумію шо за чудеса *-G 
Сьогодні один прошив і глюк пропав :)

SenSey:
Це вже дуже цікаво, :( ввечері спробую залити якийсь старий софт і гляну шо буде.

Marcin:
 Vic

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version