Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (48/67) > >>

SashaTv:
З тим,що несправний блок живлення.Відєднати шлейф з БЖ до материнки і замірити напруги /так визначится де несправність//

owl:

--- Цитата: Vasyl67 від 11:47:49, 13 Січня 2010 ---.......... не працюють канали з вертикальною поляризацією,підскажіть що робити.

--- End quote ---
В мене точно те саме, на усіх супутниках. Брак з новини. Ставив БЖ з робочого, зміщував транспондер-без змін.
Буду вдячний за допомогу. Схоже цей дефект один із "стандартних".

Yaro:

--- Цитата: owl від 06:10:07, 29 Квітня 2010 ---В мене точно те саме, на усіх супутниках. Брак з новини. Ставив БЖ з робочого, зміщував транспондер-без змін.
Буду вдячний за допомогу. Схоже цей дефект один із "стандартних".

--- End quote ---

БЖ ніколи не завадить перевірити, проте найперше потрібно заміряти наявність 14В на вхідному тюнері, не буде їх - не буде і вертикалі. Тоді глянути 317 мікросхему, чи вона видає ті 14В. Якщо є тільки 18В, а 14В нема - підозра на 317 або на її обв"язку. Якщо й там все гаразд - тоді треба дивитися ланочку аж від процесора. 

Детально почитати гілку, звісно, часу нема...

owl:

--- Цитата: Yaro від 06:37:50, 29 Квітня 2010 ---Детально почитати гілку, звісно, часу нема...[/b]

--- End quote ---
За 2 рази ще вчора прочитав, багато плутанини бо вирішувалася не тільки ця проблема.
А в Вашій відповіді все стисло і лаконічно, за що і дякую.

paskual:
Хлопці допоможіть радою, перемінив на тюнері прошивку з 1.2.38 на 1.2.85 тепер упав рівень сигналу на всіх супутниках приблизно на 20 %  що це може бути?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version