Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (46/67) > >>

Yaro:

--- Цитата: kovall від 08:48:15, 28 Березня 2010 ---дякуюю ну це все відпадає, бо я людині поставив свій тюнер, а цей в мене в майстерні!!!!

--- End quote ---
Так можна всі неполадки лагодити, якщо тюнери міняти  :2funny:  *oohaa* "Мы пойдем другим путём...(Ленин)" (С)  :2funny:

kovall:
несмішно  >:(,просто там бабулька і дідулька дуже просили щоб вечерком щось показувало тому я й поставив свій тюнер поки цейбудев мене
в майстерні, ВИ БКРАЩЕ Yaro щось підсказали, а то якщо після
ваших відповідей я буду ржати,то якось некрасиво получиться!!!

SashaTv:
1-замінити ПЗ.
2-можливий варіант з рівнем сигналу на Хотбірді/низький рівень/.Можна порівняти з робочим приймачем-який на Euronews і  РТР.

Yaro:

--- Цитата: kovall від 11:31:52, 28 Березня 2010 ---просто там бабулька і дідулька дуже просили щоб вечерком щось показувало тому я й поставив свій тюнер

--- End quote ---
Це змінює ситуацію, аби всі мали таку душу, як ти  O0
Образити не хотів, це однозначно.Перепрошую, якщо там щось...
А на рахунок підказати - спробуй замінити при можливості кабель, причому весь, куски до дайсеків теж. Голову потім, якщо треба буде, іншу підкинеш...на кабель старий виглядає.

Ankl:
то кажете 14 та 18 вольт на виході в нормі ? спробуйте замінити ЛМ317 подивитись ов'язку , був випадок сіріус не хтів на твінах із-за неї робити на сінглі  було  нормульно) , а водички в кабелі нема? поки такі думки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version