Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
Yaro:
--- Цитата: kovall від 08:48:15, 28 Березня 2010 ---дякуюю ну це все відпадає, бо я людині поставив свій тюнер, а цей в мене в майстерні!!!!
--- End quote ---
Так можна всі неполадки лагодити, якщо тюнери міняти :2funny: *oohaa* "Мы пойдем другим путём...(Ленин)" (С) :2funny:
kovall:
несмішно >:(,просто там бабулька і дідулька дуже просили щоб вечерком щось показувало тому я й поставив свій тюнер поки цейбудев мене
в майстерні, ВИ БКРАЩЕ Yaro щось підсказали, а то якщо після
ваших відповідей я буду ржати,то якось некрасиво получиться!!!
SashaTv:
1-замінити ПЗ.
2-можливий варіант з рівнем сигналу на Хотбірді/низький рівень/.Можна порівняти з робочим приймачем-який на Euronews і РТР.
Yaro:
--- Цитата: kovall від 11:31:52, 28 Березня 2010 ---просто там бабулька і дідулька дуже просили щоб вечерком щось показувало тому я й поставив свій тюнер
--- End quote ---
Це змінює ситуацію, аби всі мали таку душу, як ти O0
Образити не хотів, це однозначно.Перепрошую, якщо там щось...
А на рахунок підказати - спробуй замінити при можливості кабель, причому весь, куски до дайсеків теж. Голову потім, якщо треба буде, іншу підкинеш...на кабель старий виглядає.
Ankl:
то кажете 14 та 18 вольт на виході в нормі ? спробуйте замінити ЛМ317 подивитись ов'язку , був випадок сіріус не хтів на твінах із-за неї робити на сінглі було нормульно) , а водички в кабелі нема? поки такі думки.
Навігація
Go to full version