Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (45/67) > >>

arion75:

--- Цитата: VictorZ! від 20:49:52, 23 Лютого 2010 ---Хотів би уточнити. Принесли 2 тюнера, один прошився норм., а з другим така от проблема.  Попередньої, тобто "рідної", прошивки звичайно нема - порти дісека переписав і все. Давнішні прошивки не хочуть ставати - щось там пише....  я так зрозумів, що бутлоадер 1.3 на 1.2 не хоче мінятись. Джтаг чи допоможе??? Новими прошивками тюнер прошивається... не знаю....

--- End quote ---
Спробуй цюй програмулиной.

kovall:
в ортоні пропав на орт і на ртр сігнал, бж підставляв вертикальна на остальних каналах працює :o  в кого таке було?

Остап:

--- Цитата: kovall від 14:09:36, 27 Березня 2010 ---в ортоні пропав на орт і на ртр сігнал, бж підставляв вертикальна на остальних каналах працює :o  в кого таке було?

--- End quote ---
В цьому випадку заміна головки помогає перевірено на власному досвіді

Ankl:

--- Цитата: kovall від 14:09:36, 27 Березня 2010 ---в ортоні пропав на орт і на ртр сігнал, бж підставляв вертикальна на остальних каналах працює :o  в кого таке було?

--- End quote ---
тра ще вияснити як тюнер поводить себе на іншій тарелі, що до головок таке трапляєтся дуже часто з Євроскай останніх партій, але слід зауважити що в них упливає частота гетеродину і Орт не каже (бо частота висока а от РТР каже бо частоти ще достатньо) було таке що затікав кабель , бо дешевий та згнивало зрощування -"бочка" на него кажуть то нічого не окрім РТР не показувало , склалось таке враження що він і по вологій мотузці показувати може......

kovall:
дякуюю ну це все відпадає, бо я людині поставив свій тюнер, а цей в мене в майстерні!!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version