Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (43/67) > >>

орлик:

--- Цитата: орлик від 17:53:17, 21 Січня 2010 ---Може кому знадобиться. Був у мене випадок, коли прошив Глобик 4100 з бут-лоадером 1.03 на 1.02 і він здох, точніше тільки лампочка світилась. Перепрошивав знову по різному - ніц! Перерив в Гуглі і знайшов прогу - Upgrade BY SOIRNET.COM. Тільки з нею я оживив тюнер - працює півроку вже.

--- End quote ---
Доповнення. Не завжди це спрацьовує  ca.,. На днях пробував такеж знову зробити з Соірнет.ком і не спрацювало - тюнер здох  *oohaa* - горить тільки червона лампочка *-A. Так що не захоплюйтесь і краще не експериментувати з бутлоадерами *-P

novichok:
Така проблема з ортон4100.Після деякого часу роботи починають моргати цифри по черзі на табло и пропадає зображення.Блок живлення міняв.Допоможіть якщо хтось з таким зустічавсь.

Wasja:
У мене був такий випадок коли тюнер у клієнта був накритий і не було зверху вентиляції, що призвело до перегріву процесора в такому випадку допоможе або заміна процесора або кулер для додаткового охолодження.

VictorZ!:
Ну, такого ще в мене не було. Ортон 4100, прошив свіжою прошивкою і тюнер.....  не те, щоб здох, але реагує тільки на кнопку виключення і включення. Включається і виключається також з пульта, більше ні на які кнопки не реагує, екран телевізора темний. При цьому він прошивається іншими прошивками, але так само майже мертвий - реагує тільки на червону кнопку пульта. Хтось стикався з таким? Де копати?

SashaTv:
З тим що прошивка.Попробувати закинути попередню/оригінал /з allcode+bootloader-не поможе тоді EJTAG.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version