Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (41/67) > >>

орлик:
Може кому знадобиться. Був у мене випадок, коли прошив Глобик 4100 з бут-лоадером 1.03 на 1.02 і він здох, точніше тільки лампочка світилась. Перепрошивав знову по різному - ніц! Перерив в Гуглі і знайшов прогу - Upgrade BY SOIRNET.COM. Тільки з нею я оживив тюнер - працює півроку вже.

remax:
Доповню свою історію. Отже ця падла робе після того, як остине, потім я його хотів прошити, але десь так на 5-10% знову загорається лампа і все, поки не остине.
Як остине - працює поки не вимкнеш з пульта, ну що за >:(...

Android-80:

--- Цитата: remax від 16:29:04, 22 Січня 2010 ---Доповню свою історію. Отже ця падла робе після того, як остине, потім я його хотів прошити, але десь так на 5-10% знову загорається лампа і все, поки не остине.

--- End quote ---
Флешка,проц...

fox-taras:

--- Цитата: remax від 16:29:04, 22 Січня 2010 ---Доповню свою історію. Отже ця падла робе після того, як остине, потім я його хотів прошити, але десь так на 5-10% знову загорається лампа і все, поки не остине.

--- End quote ---
маю материнки нові.

big_gora:
Був такий глюк- Tiger 8100 (назва типу цієї) сипав сигнал.Напруги ніби в нормі. Вилікувався ремонтом блоку живлення, заміна конденсатора 33Мк450в(стояв саме такий, економісти. сц...і) на 47мк450в.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version