Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
slavon:
Неможу сказати напевне !!! Але скоріш за все разом з "новим" ПЗ Ви залили не той бут !!! Вам треба порівняти, якщо це звичайно можливо, верію бута який був і Вашому приймачі до заливки ПЗ та версію бут яку Ви залили разом з ПЗ !!!
cgr:
Порівняти наразі не можу. Я так зрозумів,що заливаючи ПЗ зі старим бутом в тюнер з новим бутом, я вбиваю тюнер?
slavon:
Ні !!!
Тюнер Ви можете вбити тільки якщо: 1. залили ПЗ не від того типу приймачу, тобто у Вас в приймачі одиного виду процесором, а Ви залили від іншого, наприклад у Глобо 4100С Ви залили (намагались залити) ПЗ від Глобо 7хх0А і тд.тп.
2. При прошивці ПЗ щось "пішло не так" - пропадання живлення ревіверу під час прошивки і тд.тп.!!!
3. Інколи виробники ПЗ, з метою боротьби з клонами (підробками) своєї продукції зашивають в ПЗ так звані "бомби" - спрацьовуть на клонах які приципово схематично відрізняються від оригіналів !!! ca., ca., ca.,
SashaTv:
В Orton 4050c стояв лоадер 1.0.3 а залили 1.0.2-це і є причина.
cgr:
Я думаю,що перше ,друге і третє не підходить!А якщо стояв лоадер 1.0.3 а заливаючи 1.0.2 тюнер померає,то думаю так і сталося. Тоді питання: якщо стоїть лоадер 1.0.2, то як залити лоадер 1.0.3?
Навігація
Go to full version