Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Опис та вирішення проблем globo 4***c

<< < (33/67) > >>

Android-80:
Трошки можливо і не доречно, но частково можна вирішити проблему з відсутністю сигналу це замінити C1. Вже пару таких апаратів мав, до мене специ джитагом перешивали, лм317 і обв"язку міняли і сходились до одного-заміна проца. Саме смішно, що я робив теж саме, но вкінці приходила "світла думка"-замінити С1. Після заміни-все О.К. O0

Ankl:

--- Цитата: borriss від 11:54:38, 20 Вересня 2009 ---Потрибен процесор на ORTON-4100C.Де можно придбати и скильки коштуе.Буду дуже вдячний за видповидь.

--- End quote ---
від 8  у.о, питати у vitivan

borriss:
А де його знайти-vitivan?Можна телефон або аську?

Ankl:
відписав  тобі в приват

vfedorkiv:

--- Цитата: орлик від 16:14:18, 13 Вересня 2009 ---Проблема така - Ортон4100С при включенні показує відсутність сигналу на всих супутниках. Якщо вимкнути і зразуж ввімкнути пультом то сигнал є і працює нормально.Міняв на інший такий же тюнер - так само. Головки Євросат, дісеки міняв Голдени і Вінквести, кабель не памятаю який ( це у клієнта). Відстань від тюнера до антени 20-25м. Багато наставив з цими тюнерами ,головками і дісеками, а з цією проблемою зустрівся вперше

--- End quote ---
попробуй підключитись біля тарілки і провірити кабель,в мене була подібна проблема після установки прокинув метрів 20 хорошого мідного кабелю а  при переході зі спутника на спутник пропадав сигнал ,після перезагрузки сигнал в нормі (тільки при переході на другий спутник все повторювалось) після заміни кабеля все стало в нормі (попалася 1 бухта бракованого кабеля) *-P

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version