Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
zioom:
--- Цитата: RKT12005 від 16:28:07, 31 Січня 2009 ---Повертаюсь до зависання тюнера через 5-20 хвилин.Проблема не вирішина всі мовчать.Я міняв бж.прошивку.gtaq нічого не поміг.Хто що може підскажіть.
--- End quote ---
Проблем може бути багато це і процесор,генератор,флеш,рам вчблок .Яб спочатку міняв кварц та мікросхеми генератора потім процесор і так далі .Но на сам перед підкинути інший блок живлення.
RKT12005:
Дефект: при вкл меню все красиво , а при вкл канала цвітні квадратики :(
andre33:
З'явилися ще одні клоники з серіїї Оптікум 4100с -Глобо 4100с-Ортон 4100с
OpenFox 4100+
Хвороба пропадання сигналу на деяких транспондерах також присутня ,
замітна після 2-3 годинного прогріву , що цікаво , буває що пише "сигнал відсутній" а звук є !
JeyLo:
прошу вашоъ допомоги!
у мене дамп 1.2.64 для ОРТОН 4100с і виникло бажання оновити ключі.Завантажив останні за сьогодні ключі від Svirac і оновив програмою ALI KEY UPGRADE.Чи я все роблю вірно! Так як не можу перевірити чи зявилися нові ключі чи ні! Чи є якісь інші способи оновлення ключів щоб канали які заразх під знаком $ розкодовувалися! І взагалі як правильно оновлючати ключі
Остап:
Зайди в емулятор 9339 або ж якщо канали зі значком $ відкрилися значіть ключі ОКб а робиш все вірно тільки чудес не буває Польсат, Циферка, Віасат і НТВ не аукається *-Y
Навігація
Go to full version