Приймачі DVB-S/S2 > 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus
Опис та вирішення проблем globo 4***c
jvpx:
Так як відповіді не дочекався,переходжу до JTAGу і,відповідно,всі питання направляю в цю тему.
novichok:
Всіх з Новим Роком!
Проблема з ОРТОN 4100,3-тюнери після деякого часу роботи починають глючити,тобто пропадає сигнал.При перемиканні з каналу на канал проблема може усунутись на деякий час а потім знов "нема сигналу" з рваною картинкою.Може хтось стикався з даною ироблемою?
postullat:
Напевно проблеми з БЖ, може кондюки поздувались. Провірте спершу напруги.
Roman1968:
--- Цитата: novichok від 10:23:04, 03 Січня 2009 ---Всіх з Новим Роком!
Проблема з ОРТОN 4100,3-тюнери після деякого часу роботи починають глючити,тобто пропадає сигнал.При перемиканні з каналу на канал проблема може усунутись на деякий час а потім знов "нема сигналу" з рваною картинкою.Може хтось стикався з даною ироблемою?
--- End quote ---
J 1607-4 О друже так ти не один з такою бідою! В мене із 8 куплених тюнерів майже всі такі.Причому я повертаю їх назад продавцю ,а він мені другі віддає з такими самими дефектами. СЕРІЯ 14625...Конденсатори в блоці живлення тут не винні.Вони не встигли ще "всохнути".Тут брак звичайний брак.І ще хочу замітити ,що в Оптикумах такого в мене не було ніколи. ca., *-P
Володимир:
Всім доброго дня ! Зустрівся я с такою проблемою клієнт нажалувався про те що коли він нажимає на пульті канал №1 чі 2 тюнер включає 1232 обо ще якийсь канал , є питання , в чому може бути проблема в пульті? , ніхто не зтикався з даною проблемою ???? *+*-
Навігація
Go to full version