Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR

GLOBO 7010 CX як і чим його шити

<< < (14/17) > >>

andrey.sat-master:

--- Цитата: tosat від 19:10:11, 16 Лютого 2009 ---кажу ж вам, що це від прошивки не залежить.., такі тьюнери я прошивав не раз.. і проблем ніколи не було., це же тьюнер принесли на ремонт..
спеціально пробував останню сашкову прошивку  - ефект точно такий самий..
Краще порадьте де колупати: чи блок живлення, чи може проблеми з флешкою..?

--- End quote ---
Як вирішив проблему? Попався тюнер з таким самим діагнозом. Заранн дякую!

дядя Міша:
У мене 8 головок: на 4, 5, 13, 36, 39, 53, 75, 90***на 2 дісека які обєднані комутатором(перемикачем) на 12 вольт з них- через 12вольт підключені 36, 39, 53, 75****Після прошивки Ортон 4050сх універсальним загрузчиком Upgrade UA 3.1.07 від boduana, дампом 2.4.51_7010cx 201108 (до прошивки перевів тюнер на заводські налаштування) працюють канали з супутників які не підключені ч-з 12 вольт(комутатор не підключений до гнізда 12 вольт на тюнері) а коли підєдную комутатор до гнізда 12 вольт ЗНИКАЄ сигнал на супутниках які не підєднані ч-з 12 вольт і появляється сигнал на супутниках які підєднані ч-з 12 вольт. Так, що я можу переглядати канали тільки з ч-х супутників, або-або (в меню відповідні налаштування робив ) Може я пишу не розуміючи сам що я пишу .Що мені робити з налаштуванням, щоб я міг переглядати канали з усіх восьми супутників не перевтикаючи тюльпан комутатора у гніздо 12 вольт???? 

tosat:

--- Цитата: andrey.sat-master від 10:01:06, 01 Листопада 2009 ---Як вирішив проблему? Попався тюнер з таким самим діагнозом. Заранн дякую!

--- End quote ---
А ніяк, просто віддав туда звідки принесли...

-sat-fan-:
Шановні, необхідна допомога. Хто стикався з OPTICUM 7100CXE? Присутній лан.

Системна інформація:

Модель ID - 5119_COOL
Версія заліза - 5119
Версія програм - 2.4.51 net
версія завантажувача - 1.8.0

Ніяк неможу второпати як цього звіра прошити, і які софти можливо в ньго лити а які ні.

Аномалія в тому що завантажив прошивку globo_5119_cool_net_2.4.57_all.dld

та завантажувачі:
- AVUpgrade_ST51XX_4MB.exe
- AVUpgrade_ST51XX_4MB_ver.exe

далі по інструкції почав шити:
Комп і тюнер підключив. Тюнер вимкнений.
- Запускаю програму AVUpgrade_ST51XX_4MB_ver.exe, та з AVUpgrade_ST51XX_4MB.exe та ж сама ситуація
- вибираю ком порт СОМ1 (в мене стандарт)
- в пункті Upgrade: Download
- вибираю софт globo_5119_cool_net_2.4.57_all.dld
- натискаю Start
Зявляеться в програмці
- connecting..
- вмикаю тюнер, на табло якого починае бігати по периметру табло рисочки (декілька секунд), і після чого сама прошивка не розпочинаеться, тюнер просто запускаеться.
- А в програмці пише
- Verify...

В чому справа що нетак?

SashaTv:
З приймача зливаются дані?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version