Приймачі DVB-S/S2 > 7010CR
GLOBO 7010 CX як і чим його шити
andrey:
дуже вам дякую за допомогу.. попробую зробити того тюнера може сьогодні ...там треба просто в загрузчику вибрати файл та опцію ( завантажити ) я скачав прогу шо виклав БОГДАН українську. і все... там бачу ше присутні такі функції чи шо то воно ( ідент перевірки тип приймача тип софта ідент виробника вермсія приймача версія софта ) там треба шось вводити чи воно саме має показати.?
bodyan:
to andrey
Шановний Андрію. Для висловлення подяки існує кнопка рейтингу завдяки якій Ви зможете подякувати користувачам.
Щодо 7010СX та прочитайте ви вже нарешті цю тему спочатку до кінця і у Вас відпадуть усі лишні запитання!!!
andrey:
БОГДАН читав цю гілку і інші але тут не так багато написано і ше питання старі з 07 року а в нас вже 09 рік багато файлів відсутні.... скачав ВАШІ проги для заливки редагування.. але ше нічого не робив і не пробував... пока сусіда не бачив.... в селі городи....
andrey:
прошив сьогодні сусіду того глобіка прошив версією ПО 2.3.84 яку виклав SERS3333 ... але бачу шо ПО від jvpx по версії новіше 2.4.50 яке краще працює шо нового в тому чи іншому... хоча зараз багато ми не взмозі переглядати так як все кодують в більш складні кодіровки... просто я не взмозі протестувати взяв тюнера й віддав в мене вроді все працює... поживемо побачимо далі... але сусід не так багато його дивиться шоб замітити шось нове ( як купив тюнера рік назад так і не перешивав.). дякую всім за допомогу. дякую форуму шо він є. *-P
sergeny:
Ніколи неставив цих тюнерів,але в звязку з відсутністю 4100 і їм подібним змушений і до цих братися.
Підскажіть чи можливо загнати туди своє лого ???
Навігація
Go to full version