Головна категорія > Новини
Новини з світу САТ
andre33:
да , то цікавий апарат Sky Box F4
тут відеоогляд
SkyBox F4 GPRS
ще туди прикрутити слухавку і мікрохвон і є тєлєфон в хаті An14
яка ціна питання ?
nico2:
хто хоче ,хто не хоче,до мене доперся старий відремонтуй мені телевізор 37 по діагоналі я вже давно ремонтом не займаюсь ,вскрив подивився тдкс шиє,відвіз другу той мені слухай дай я тобі за 300грн дам другий,а то візьму тдкс китайський ремонт обійдеться 300 грн,він через місяці два здохне в діда ,то шо я маю йому за свої міняти,воно мені і на... не треба,а лсдшки 22ки вже ціна 1000грн,не боїться ні сирості,жре в пять разів менше,тай гарантія шо не рік два поробить,так ніхто коли пропонуеш зразу сто баксів викидуватьи не хоче,але коли подивиться діскавері,або евроспорт в хд форматі то не вірить шо сто баксів досить щоб таке дивитися,тому не розумію людей коли беруть телевізор фул хд і до нього жлобо за 20 баксів,тим більше якщо закодують то тільки дірку в стіні можна буде заліпити,ви мені поясніть чому люди замість того щоб взяти за 50 баксів дракона,купують двбт-2 за 600 грн і до нього антену за триста гривень і в результаті це барахло тягне в їхньому районі 5-8 каналів,мабуть не купляти не хотять а ми просто продати не вміемо,!!!
Додано: 19:03:06, 16 Липня 2013відколи хд приймачи вже є по 50 баксів навіть не думаю пропонувати мпег-2
oleh61:
--- Цитата: nico2 від 18:59:10, 16 Липня 2013 ---ви мені поясніть чому люди замість того щоб взяти за 50 баксів дракона,купують двбт-2 за 600 грн і до нього антену за триста гривень і в результаті це барахло тягне в їхньому районі 5-8 каналів,мабуть не купляти не хотять а ми просто продати не вміемо,!!!
--- End quote ---
не треба перебільшувати :)наприклад ,навколо мене 8 сусідів мають сат і тільки один -т2 , хоча я не продаю і не рекламую -напевно -я сам реклама :2funny:
а по селі т2 -на пальцях однієї руки можна полічити , також мовчу про наземне з Бурштина -dvb-s криптон -теж одиниці мають ...
svidrak:
НУ т2 це маразм!В мене куча сусідів на ньому в кого шо в кого карти доступу, в кого приймачі ло** :-Р я часто налаштовую після криворуких
От було недавно прийшов сусід Каже типу прийди подивись на плазмі т2 неробить і напростому теливізорі і на приймачі тіки 8 каналів
я прийшов полазив в настройках все добре кажу в вас щось з антеною а він та нє то шось з настройками
я короче з ним поспорив на 50 грн. Притащив я плазму додому підєднав просканував все паше він дав мені 50 і відніс плазму додому , надругий день ше 100 за нові плати і їх заміни .С питав я його за скіки він купив так там почті за 1000 грн(карта доступу в плазму і приймач на звичайний)
і шо якість гім** 32 якихось канали
Яб йому за почті ті самі гроші поставив спутнікову на його плазму і булоб як мінімум 100 каналів
slavon:
Ось такий діалог знайшов на одному форумі
Навігація
Go to full version