Автор Тема: як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а  (Прочитано 393 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
друг купив теліка в ман, а там в запальничці 24в телік сам 12в потрібляе він десь 1.5а він іменно хоче в запальничку дайте схему може в когось е щоб зробити переходніка і габарити по менші були й не грілося  дякую

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #1 : 17:32:32, 02 Листопад 2007 »
друг купив теліка в ман, а там в запальничці 24в телік сам 12в потрібляе він десь 1.5а він іменно хоче в запальничку дайте схему може в когось е щоб зробити переходніка і габарити по менші були й не грілося  дякую
Можна зробити дуже простим способом,через потужній опір(резистор) :2funny: :2funny: :2funny:
Але там аж 1.5 ампера...думаю,що не потягне :tickedoff:Задимиться усе :(

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #2 : 17:38:09, 02 Листопад 2007 »
друг купив теліка в ман, а там в запальничці 24в телік сам 12в потрібляе він десь 1.5а він іменно хоче в запальничку дайте схему може в когось е щоб зробити переходніка і габарити по менші були й не грілося  дякую
Можна зробити дуже простим способом,через потужній опір(резистор) :2funny: :2funny: :2funny:
Але там аж 1.5 ампера...думаю,що не потягне :tickedoff:Задимиться усе :(
Вибач,пожартував :coolsmiley: Приліплюю дві схемки на 10 та 20 ампер. Перша,що на 10 ампер з захистом від перевантаження простіша. Але друга,все ж таки краща,бо є можливість приліпити до монітору щей DVD ;)

Відсутній grubers

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +14/-0
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #3 : 21:15:42, 02 Листопад 2007 »
На вхід сміло 24в енка і тран видержують а вихід 12в.

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #4 : 09:36:05, 03 Листопад 2007 »
На вхід сміло 24в енка і тран видержують а вихід 12в.
Нічого проти даної схеми не маю - але ж є 3-амперні аналоги КРЕНок ? Нащо собі голову морочити ще й транзисторами та обв"язкою...
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній grubers

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +14/-0
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #5 : 12:07:08, 03 Листопад 2007 »
Нічого проти даної схеми не маю - але ж є 3-амперні аналоги КРЕНок ? Нащо собі голову морочити ще й транзисторами та обв"язкою...
Так то воно так кренка добре на стоянці а як бути при оборотах? Потрібен стабілізатор.
 

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #6 : 18:18:21, 03 Листопад 2007 »
Нічого проти даної схеми не маю - але ж є 3-амперні аналоги КРЕНок ? Нащо собі голову морочити ще й транзисторами та обв"язкою...
Так то воно так кренка добре на стоянці а як бути при оборотах? Потрібен стабілізатор.
 

Розумію, вищі обороти - вища напруга. Ну то вибери аналог КРЕНки з відповідною вхідною напругою. Транзистори треба вже аж на дуже великі навантаження по струму. Хоча як варіант - ти правий, я цього і не заперечував. Тільки от транзистори сьогодні - то вже, як на мене, анахронізм.ІМХО. Тоді вже став КТ8101 чи 8102 :), точно не прогадаєш... 
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній grubers

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 45
  • Рейтинг: +14/-0
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #7 : 19:30:16, 03 Листопад 2007 »
То kovall най пробує різні варіанти :idiot2: (а може йому вже непотрібно). А як я ставив собі вінт на ДВД перепробував може штук 5 схем поки підійшла одна.

Відсутній kovall

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 351
  • Рейтинг: +230/-5
  • я
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #8 : 10:36:49, 04 Листопад 2007 »
поставив КТ8101 на його вхід кренку 7812 все робить держе напругу транзистор прикрутив до куска алюмінію 7на7 см гріїться зараза габарити здорові може якось в мані запальничку переключити до одного акамулятора хто підскаже??

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #9 : 10:47:44, 04 Листопад 2007 »
поставив КТ8101 на його вхід кренку 7812 все робить держе напругу транзистор прикрутив до куска алюмінію 7на7 см гріїться зараза габарити здорові може якось в мані запальничку переключити до одного акамулятора хто підскаже??

Ще б йому не грітися, там же падіння напруги яке! А підключити запальничку до одного акумулятора - так то нескладно, треба провід правда окремо тягнути, та не забудь діодом яким потужним перестрахуватися, на випадок чого.
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній globo

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 84
  • Рейтинг: +28/-3
як зробити переходнік з 24в на 12в нагрузка 1.5а
« Відповідь #10 : 23:23:18, 19 Травень 2008 »
Преобразователь питания на MC34063
http://www.radiokot.ru/circuit/power/converter/11/
Startrack 750CU_NokiaDbox1_TwinhanDTV  0,9m:13E,5E,4W+0,9m:75E,80E,90E+1,8m(95E-13E Ku+C)+0,4m:36E

 

неможу зробити JTAG ---- orton 4100c 26DF161

Автор nazarenkoРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2515
Остання відповідь 12:27:16, 11 Грудень 2009
від Yaro
Як змінити та зробити бут-лого.

Автор Sky_TechРозділ АБетка для DM800 (Інструкції)

Відповідей: 1
Переглядів: 1769
Остання відповідь 15:53:30, 08 Червень 2016
від Astronomy
А чи годен таке зробити? 4+1

Автор Roman_LvivРозділ AF-XX18

Відповідей: 12
Переглядів: 1743
Остання відповідь 21:46:46, 23 Серпень 2007
від wadym
Встановлення в Opticum 4100c 12В вихiд

Автор axelfolРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 2
Переглядів: 298
Остання відповідь 13:52:36, 12 Травень 2008
від axelfol
Як задіяти вихід 0/12В в Openbox X-730PVR

Автор andrey.sat-masterРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 18
Переглядів: 2651
Остання відповідь 16:57:15, 12 Лютий 2010
від SashaTv