Автор Тема: EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C  (Прочитано 3995 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« : 14:58:15, 24 Жовтень 2007 »
Ось прикупив 3 штучки Eurosky DVB-8004 з  новою флеш - 36VF1601C і думаю, як би то їх прошити і не запороти. Може хтось вже таке робив?

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6071
  • Рейтинг: +7917/-1
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #1 : 15:02:24, 24 Жовтень 2007 »
Ти знаєш Ігорку, мені здається, що при використанні Алмінапгр2, при залитті софта замінюється тільки частина ему і ключів, ну можливо ще трансп. і супутн., а сама ж основа залишається нечіпаною. Я б до прикладу не побоявся, все ж таки ризикнув би прошити :)
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #2 : 15:09:01, 24 Жовтень 2007 »
Бодя тут є один нюанс щоб шити треба щоб на тюнері був список каналів, тоді виникає менше нюансів(немає звуку на тюнері)
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #3 : 15:18:08, 24 Жовтень 2007 »
Щойно тел до продавця і він мені так сказав: потрібно грузити прошивку мінімум з 10.10.2007. Є на сайті moresat.net

То напевно і на цьому сайті є така (і навіть новіші за датою) !

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #4 : 15:31:56, 24 Жовтень 2007 »
Ігор! я прошив тюнера 3 тюнера з однієй партії, після пошивки  на їх не було звуку! взяв інші тюнера залив список каналів і тоді заливав софт проблем  звуком в мене не виникло, в тих тюнерах де не було звуку прошив той самой прошивкой і все стало нна свої місця
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #5 : 15:33:45, 24 Жовтень 2007 »
Саме основне при прошивці Євросата,щоб не виникло проблем потрібна прошивка 1.3.7(незалежно від дати). Тому,що в софтах 1.3.7 виконана підтримка нової флешки фірми Spansion. І при заливці софту 1.3.6 в Євросат з новою флешкою винекне проблема: FERR. А тут вже прийдется лікувати Jtag-ом :tickedoff:

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #6 : 15:40:19, 24 Жовтень 2007 »
Дякую за допомогу!!!
1) Спершу засканував 1 супутник.
2) Перешив тою прогою, що Бодя на неї дав посилання (2-й пост у цій гілці).
3) Використав ось такий файлик: sw_V1.3.7_101807.bin

Тюнер запустився, звук присутній.

Відсутній Astronomy

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1722
  • Рейтинг: +1858/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #7 : 15:51:18, 24 Жовтень 2007 »
Ігор! список каналів можеш заливать з компа, так напевне удобніше
«Біла людина - велика Україна», «Одна раса - одна нація»

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #8 : 16:03:27, 24 Жовтень 2007 »
Ігор! список каналів можеш заливать з компа, так напевне удобніше
Ну так, з ПК. Але, блін, щось нового списка після вшивання не бачу. Вже 3 рази пробував з різними списками.
Користуюсь тою самою програмою.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #9 : 19:00:29, 24 Жовтень 2007 »
Ігор! список каналів можеш заливать з компа, так напевне удобніше
Ну так, з ПК. Але, блін, щось нового списка після вшивання не бачу. Вже 3 рази пробував з різними списками.
Користуюсь тою самою програмою.
При заливці каналів з ПК прога два рази питає як заливати і ти знімаєш галочку зі стандартних настройок і ставиш настройки користувача ;)

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #10 : 08:46:26, 25 Жовтень 2007 »
блін, щось нового списка після вшивання не бачу. Вже 3 рази пробував з різними списками.
Користуюсь тою самою програмою.
А потрібно було використовувати іншу - MaxEditor_uaukr !!!

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #11 : 08:51:41, 25 Жовтень 2007 »
Як розпізнати чи нова флеш не знімаючи кришку тюнера?
- під час доброго освітлення (сонцем, ліхтариком) під кришкою через отвір можна побачити таке маркування на платі: 36VF1601C

Відсутній ioan

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1259
  • Рейтинг: +2300/-10
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #12 : 09:02:07, 25 Жовтень 2007 »
Я навыть не заглядаючи під кришку відразу заливав останій софт,причому він гарно лягає і в старі і в нові тюнера.І ті і інші працюють нормально ;)
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #13 : 12:23:10, 25 Жовтень 2007 »
Я навыть не заглядаючи під кришку відразу заливав останій софт,причому він гарно лягає і в старі і в нові тюнера.І ті і інші працюють нормально ;)
Так,дійсно,програмісти з моресату зробили універсальний софт,для євросатів з підтримкою старого та нового флешу. Молодці хлопці!!! Про що не скажеш,згадуючи,Оптікуми 4***С :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Відсутній alexlav

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +11/-0
EuroSat (Eurosky DVB-8004) - нова флеш - 36VF1601C
« Відповідь #14 : 11:17:38, 28 Грудень 2007 »
Там окрім нової флеші стоїть і другий камінь:29С,(Також і в Глобо 4000С). Визначити просто: в системній інфі написано в мануфактурі ...29С, ага і якщо софт редактором відкрити і прочитати заголовок, то там ясно написано, для якого камня- B чи С...

 

Comsat DVB-3033 -горить"err"

Автор toliktvРозділ Eurosat DVB-8004

Відповідей: 5
Переглядів: 2295
Остання відповідь 10:02:57, 24 Квітень 2008
від toliktv
Dreambox 500HD - скаче рівень сигналу на одному ТР в DVB-S2 з 36Е

Автор slavonРозділ Dreambox HD 500/800/800SE/8000

Відповідей: 18
Переглядів: 2935
Остання відповідь 11:17:30, 25 Вересень 2011
від slavon
Gi Fly (Android 4.0, DVB-S2, HD, Wi-Fi, LAN, PVR, DLNA, IPTV, XBMC)

Автор v_vitaliyРозділ Galaxy Innovations

Відповідей: 5
Переглядів: 2267
Остання відповідь 10:17:29, 05 Листопад 2014
від v_vitaliy
DVB-S2 тюнер для приймачів Dreambox DM 800 PVR HD (Китай)

Автор SERS3333Розділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 882
Остання відповідь 08:36:38, 21 Квітень 2015
від vitivan
допоможiть вибрати DVB карту для шарингу та HDTV

Автор igorgavichРозділ Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Відповідей: 4
Переглядів: 790
Остання відповідь 20:42:43, 28 Січень 2011
від igorillich