Приймачі DVB-S/S2 > Інші приймачі з Ему
TeleSystem TS 3.1 F
slavon:
Є на другій сторінці дамп з ЕМУ
Там ще прийдеться переробити аудіо після заливки дампу з ЕМУ
Качай і пробуй
Якщо не піде то завтра виложу те що маю - але воно трохи старе, сам розумієш що такий приймач кожен день не попадає на прошивку.. ca.,
joker2706:
а обов*язково аудіо переробляти ?
в тебе софт старий, але бісс нормально працює ?
slavon:
--- Цитувати ---а обов*язково аудіо переробляти ?
--- End quote ---
Інакше ніяк - звуку не буде. Та і що там переробляти - один перехідний кондер запаяти...
Не знаю, чи старий він чи новий, його мені десь з 1 рік назад дав An14 SERS3333 Канали довелося досканувати і відредагувати вручну. Так ж вручну, з пульту, вніс БІСС ключі. Клієнт тоді попався трохи не адекватний - приїхав з заробітків з Італії і почав розказувати який він мудрий і який в нього крутий рес за 120 Євро... :2funny: До речі у цьому альтернативному софті ключі БІСС привязуться до назви каналу. І через скарт приймач чомусь перестав видавати відео, видавав тільки через тюльпани.. У кілієнта три ТВ, але рес мав робити тільки на тому на якому немає тюльпанів, тільки скарт. Ох попив він мені тоді крові... :2funny: :2funny: :2funny:
joker2706:
пля...В моєму нема тюлпанів. Якась інша модифікація. Торба!
Є якісь інші ідеї ?
ця тоже каже - як, я дала за нього 65 євро в ІТАЛІЇ ! Як він може бути не добрий ?
slavon:
--- Цитувати ---В моєму нема тюлпанів. Якась інша модифікація. Торба!
--- End quote ---
:2funny: Ти знаєш я вже не памятаю чи були в моєму тюльтани, по моєму я свій до ТВ підключав через перехідник Скарт-тюльпан
Злий існуючий дамп ПЗ і пробуй, все вийде ...
Навігація
Go to full version