Автор Тема: TeleSystem TS 3.1 F  (Прочитано 12862 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« : 20:45:35, 23 Жовтень 2007 »
Вже більше тижня стоїть у мене цей апарат з Італії. Ніяк руки не доходили,через брак часу,але сьогодні спробував і нічого не вийшло. Почну з того,що виконаней він на проці ALI M3329B1 та флеш MX 29LV160CTTC-70. Пробував спочатку злити дамп,але нічого так і не вийшло. Jtag на платі існує,але ще його не пробував :laugh: Софт заводський подібний до SL-65A. Думаю,що стоїть якась блокада заливки софту,яка виліковується джитагом :rolleyes: Порадьте,якщо вже хтось пробував щось мудрувати з цим апаратом :coolsmiley:

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #1 : 16:30:42, 07 Листопад 2007 »
Можливо,що комусь пригодиться. Прошивка та все інше,викладаю нижче:

Відсутній SHAH6000

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 54
  • Рейтинг: +12/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #2 : 21:49:10, 06 Грудень 2007 »
Хто знає як вцьому тюнері активувати емулятор і чи взагалі він там є?

OPENBOX X-800  4°W 5°E 13°E 75°E 80°E 90°E

Відсутній SHAH6000

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 54
  • Рейтинг: +12/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #3 : 22:28:51, 06 Грудень 2007 »
А можна до цього тюнера залити прошивку від GLOBO 7010A
OPENBOX X-800  4°W 5°E 13°E 75°E 80°E 90°E

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #4 : 10:46:59, 07 Грудень 2007 »
А можна до цього тюнера залити прошивку від GLOBO 7010A
Від глобо не піде,там залізо трохи інше і будуть проблеми зі звуком,або взагалі його відсутність :)

Відсутній SHAH6000

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 54
  • Рейтинг: +12/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #5 : 16:56:27, 08 Грудень 2007 »
Можливо,що комусь пригодиться. Прошивка та все інше,викладаю нижче:
А ця прошивка з емулятором? Тюнер не хоче шитися, я так зрозумів що спочатку доведеться JTAGом його вивести на правильний путь а вже потім шити.
OPENBOX X-800  4°W 5°E 13°E 75°E 80°E 90°E

Відсутній Danal

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +2/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #6 : 13:29:52, 17 Січень 2008 »
TS 3.1 F ще не брався прошивати, а от його "брата" старшого TeleSystem SAT+ X9.1 ,якого нашІ спІввІтчизники перебуваючи в ІталІЇ, придбали чимало, прошиваю давно І без проблем "подружившись" Із STRONGoм.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #7 : 15:47:09, 17 Січень 2008 »
...а от його "брата" старшого TeleSystem SAT+ X9.1 я прошиваю давно І без проблем "подружившись" Із STRONGoм.

А потім несуть стосами до нормальних майстрів,щоб відновили їх в робочий заводський софт. Бо добрі умільці не дивляться на внутрощі,а зразу пхають загрузчика та софт від стронга,хоча ті апарати бувають двох видів(з тюнером шарп та зарлінг). На минулому тижні прошивав,5 штук Х 9.1,3 з яких були на тюнері зарлінг,а точніше я їх піднімав в робочий стан.

Відсутній Danal

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +2/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #8 : 01:23:49, 18 Січень 2008 »
Та який же це умілець, що не може вІдрІзнити шарп вІд зарлІнга, хоча завдяки таким завжди для майстра є свІжий заробІток. Зрештою, повернення апарату заводського софта не є чимось складним І надзвичайним. І "переплутати" тюнери складно, якщо на зворотІ уважно прочитати бІрку, де є напис назразок FESAT_______0194.,або глянути загрузчик.Але я про Інше- чи хто небудь може подІлитися досвідом прошивки саме TS 3.1F. Нині ця тема актуальна, поскільки зараз в Італії ці апарати продаються "масово".Буду вдячний за інформацію.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #9 : 01:43:18, 18 Січень 2008 »
Пробував експерементувати з цим апаратом. Від глобо софт йде,але вже управління пультом потрібно робити від гробо 7***,але звук "як хтось кричить з туалету" *-A,коли йому не вистарчило туалетного паперу :-Р   Але,якщо є натхнення та пульт від SL-65A,то можиш спробувати і якщо треба дам все необхідне(прошивку-емулятор комага,списки і т.д.)

ЗІ.Щоб не використовувати джитаг для відновлення даного апарату,обов"язково прошивки заливайте завантажувачем,що викладений мною в архіві(пару постів вище) ;)

Відсутній Danal

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +2/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #10 : 16:01:47, 18 Січень 2008 »
Cпасибі за інформацію, і,взагалі, форум справляє враження ділового, конкретного, і ,головне, толерантного, навідміну від багатьох інших, де панує атмосфера зазнайства, а ,інколи, і дезинформації /це від дурості і бідності-духовної і матеріальної/.Але-по суті: наскільки я зрозумів, без попереднього застосування JTAG на опорах  інсталяція софта від Глобо неможлива із-за проблем з загрузчиком ?.Оригінальним пультом неможливо ,навідь, перемкнути канали?.Якщо можна, попрошу "робу" для прошивки на "мило", якщо вона відрізняється чимось від глобівської. Дякую.

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #11 : 17:50:44, 18 Січень 2008 »
Так,прога-завантажувач відрізняється від гробівської. Доречі,тією прогою лиються всі двомегабайтні прошивки для проца АЛІ з розширенням BIN. І непотрібно для вашого апарату ніякого джитагу,та прога завантажує без проблем прошивку від гробо 7***. Пробуйте залити дамп від SL-65A. Прога нижче. Удачі у ваших експерементах *-F

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #12 : 12:17:42, 22 Вересень 2008 »
Ну ось нарешті я "розчехлив" даний апаратик. Отож все, що потрібно для прошивки даного апарату, прикріпляю нижче. Додам лишень, що редактора ключів в меню нема, бо даний софт є оригінальним, але пропатченим, тобто з ключами, які легко заливаються так само як в глобо 7010. Також потрібно замінити пульт, бо оригінальний не працює. Пульт підходить від стронга 6155,6355 та ехостара 770. Оскільки дані пульти є рідкістю, то я використав звичайний універсальний пульт для супутникових приймачів ZIP, вартість якого аж 20грн. :2funny: Удачі у ваших експерементах. Доречі софт і є повним дампом, якщо ви вбили раніше свій апарат ;)

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #13 : 14:46:17, 22 Вересень 2008 »
Ось прикладаю свіжий дамп на дане чудо. Нажаль прив"язати мегаспорт,ТВ Київ та ОСК Одесу не вдалось, але ТЕТ(футбольний),1+1інт. та крипти працюють. Якщо хтось викладе нормальні робочі ключі з Бісами до глобо 7010А, то можливо завтра спробую...

Відсутній maxxxan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 8
  • Рейтинг: +12/-0
TeleSystem TS 3.1 F
« Відповідь #14 : 15:37:19, 13 Жовтень 2008 »
Ось знайшов софт з ему у італійців ... пульт змінювати не треба!
На жаль сам не пробував заливати, але італійському форумі http://www.digital-forum.it/forumdisplay.php?f=111 ця посилання фігурує часто ...
http://www.digital-forum.it/showpost.php?p=817905&postcount=15

   ...тут лежить комплектік... h**p://www.megaupload.com/?d=25IRNEA0
 :)


 

TeleSystem TS3000

Автор pompeiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 724
Остання відповідь 20:16:56, 11 Грудень 2011
від pompei
telesystem ts 7 .2dt

Автор andrikРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 1
Переглядів: 1092
Остання відповідь 20:43:43, 02 Грудень 2012
від niklajj