Головна категорія > МедіаМакс
Список тюнерів, які підримують сис. кодування Crypton
bodyan:
Список приймачів, які підримують сис. кодування Crypton .
Загалом список відомих мені приймачів вигляає так:
Cosmosat CR-7100 Софт
DIT P-340C
Dreambox SD (oscam від yuriks)
EVO 700S,
EVOLUTION MASTER
Gi HD Matrix Lite
Gi HD Micro
GI HD Mini
GI S1025, S1026, S1126
Gi S2026, S2126
Gi S2238
Globo/Orton 4060CX - Софт працює з картками від Медамакс номер яких вищий за 6xxx
Globo/Orton 7010CR Софт - будь-яка остання версія 2.4.66
Globo/Orton HD X403p, X4
Joker Media 1045 Plus Софт
Openbox S1
Max Plus DSR-2800
Openbox X-800
Openbox X-810
Startrack 750 DCU SuperPlus Софт
Violet+
agrotexnika:
Будь ласка чи можна додати до назв тюнерів характеристики: DVB-S, DVB-T,DVB-C частоти прийому.
Digital Cabel Receiver
DIT P-340C
підтримує лише CriptOn (Conditional Access System CryptOn)
globo:
Ще один приймач розпізнае коректно карту але чи працює не перевірив ,не мав коштів на рахунку.
-- Smart Enigma X5 -- DVB-S ---
http://www.wela-electronic.de/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=34&Itemid=169
Horik:
Сьогодні довелося переставляти антену,тому що клієнт переїжджав на інше місце,і почути таке-попередній установщик під час роботи заявив клієнту,що той при бажанні зможе дивитись МІТРІС використовуючи цей тюнер EUROSAT DVB-8004.В наведеному вище списку його нема.Антену йому ставили в листопаді минулого року.Подібну ін-ю про ці тюнера я чув на радіобазарі.Буду вдячний,якщо пролиєте світло на цю ситуацію.
bodyan:
Вперше чую :(. Тут он хлопці з фанками/голдами не можуть розібратись, а тут така маячня з криптоном. Можливо і клієнт сам толком не зрозумів що йому нарекламували . А на рахунок "добропорядних" хлопців, що тільки не придумають для продажу товару :knuppel2:
Навігація
Go to full version