Головна категорія > Українські телевізійні канали

Яких телеканалів Україні не вистачає ?

<< < (6/7) > >>

Den Gudwin:
Я бачу щось цей форум давно не оновлювався і дописувачив обмаль, а жаль.
Що стосується данної теми, то на сьогодні в українському супутниковому ефірі каналів набагато більше ніж в росії та будь якій іншій країні бувшого СССР. Це що стосується FRI TO EIR, я не беру до уваги таких монстрів як ТРІКАЛор та НТВ+. У нас платні пакети покищо не приживаються. Але з тих майже сотні Українських каналів які є на супутніках, добру половину можна вимкнути і ніхто цього навіть не помітить. А ті що більш менш нормальні передачі транслюють дуже перенасищені рекламою, через те їх дивитися нормальній людині не можливо.

vasjabr:
У нас всяких каналів вистачає, а от рекламного- ні одного!!! :2funny: :2funny: :2funny: Я б, напевно, ні спав, ні їв... :2funny: :2funny: :2funny: Може хоч тоді б трохи реклами перекочувало на "свій" канал... Що мало ймовірно. >:(
P.S. Хоча зараз майже всі канали можна віднести до рекламних. ca.,

nico2:
люди добрі,ви шо вороги здоровю нації,ви не знаєте скільки людей йдуть пити чай,та жерти бутельброди а ви уявіть шо реклами нема шо в державі почнеться?
Додано: 16:34:19, 28 Січня 2016а інколи коли дивишся кіно на каналі агресора то й мочовий може лопнути!

VasyaOh:
Не вистачає каналу з українськими серіалами. жінка серіал Голлівуд  дивилася б цілодобово.

slavon:
VasyaOh не вистачає насамперед українського кіно, українських серіалів, те що показують у бені к., на його аналах на кшталт Г+Г українським не можна вважати за визначенням, бо усе що знімає так званий 95-анал це тупорила совкова, комуно-кацапська маячня і пропаганда, де українці змальовуються такими собі недолугими, недалекоглядними селюками !!! про інші кацапські окупаційні помойки на кшталт інтера-цвинтара навіть говорити немає що ...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version