Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Кронштейни
Yaro:
--- Цитата: Ogirok від 20:03:53, 05 Вересня 2008 ---Ось такі кронштейники собі забацав. Казка.
--- End quote ---
ЗдОрово! Сам зробив? Якщо так - то ти крутий майстер! O0 O0
Ogirok:
Відніс креслення до зварювальника, той сам нарізав і зварив зі свого ж матеріалу та засверлив отвори. (на цьому етапі винесло 45грн/шт)
Далі я робив такі операції: за допомогою болгарки зачистив від іржі, 646-мим обезжирив, зашпаклював де потрібно, наніс автомобільний антикор, погрунтував, і остання операція - фарбування.
Може занадто уваги, але так було зроблено.
Ogirok:
--- Цитата: zloj vitos від 12:05:45, 22 Вересня 2008 ---ставлю заводські триноги
--- End quote ---
та їх ніби зара не роблять, принаймі у Львові не бачу. Чи, може, яку точку знаєш?
pitsat:
--- Цитата: Ogirok від 17:05:36, 22 Вересня 2008 ---
--- Цитата: zloj vitos від 12:05:45, 22 Вересня 2008 ---ставлю заводські триноги
--- End quote ---
та їх ніби зара не роблять, принаймі у Львові не бачу.
--- End quote ---
Також вже давненько їх бачив, може десь ще на початку року.
Зараз у Львові появилися мальовані слоники (білі), виглядають потужніші ніж (хромовані). І на практиці виявились міцнішими, мав можливість їх монтувати , бо останні (хромовані) згинались як бляха (при затисканні хомута від антени, круг тртуби ставав овалом і то при малому зусиллі).
Я зараз користуюсь ними (білими) вони теж є довгі і короткі, з ними все гаразд, тільки не відомо, як вони віднесуться до корозії?
Погоджусь з Ogirok його кронштейни дійсно казка, сам на якомусь єтапі тоже звертався до зварювальника і робив подібні конструкції але для мене стало то проблематично і дорого, тепер то роблю тільки тоді коли стикаюсь з нестандартними ситуаціями встановлення.
zloj vitos:
--- Цитата: Ogirok від 17:05:36, 22 Вересня 2008 ---
--- End quote ---
та їх ніби зара не роблять, принаймі у Львові не бачу. Чи, може, яку точку знаєш?
--- End quote ---
Беру в Дніпропетровскому САТ 95(де вони беруть не знаю).Зараз проблема з великими,а малих удосталь.Ціна хороша 25 грн мала,30 грн велика.Не такі як у тебе(все рівно не ідеальні-саморобні краще),але нема геморою -купи метал-поріж-заплати-зварнику та ін.Як не має триног то проблема.Докотився до того що сам навчився варити,але своєї сварки не маю і болгарка від хорошого життя здохла(треба купити нову як припече) :).Одним словом робити кронштейни морока краще купити нормальні і по нормальній ціні(якщо таке бува).
Навігація
Go to full version