Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Кронштейни

<< < (2/13) > >>

sat-pl:
6 кронштейн без подобний  :2funny: таке як на тарілку 2 метра і на криші 10-го поверха-) з тих всіх кроншнейтнів поставив тільки той самий перший-) в основному триноги....

Ogirok:

--- Цитата: sat-pl від 20:09:40, 18 Жовтня 2007 ---6 кронштейн без подобний ...

--- End quote ---
Основна вимога для кронштейну, як на мене - безпека. Мали такий - вчіпили такий. Не біда, що 2 кг арматури можна було б зекономити.

--- Цитата: sat-pl від 20:09:40, 18 Жовтня 2007 ---.... з тих всіх кроншнейтнів поставив тільки той самий перший-) в основному триноги....

--- End quote ---
А триноги тому, що для  азимуталки легше підібрати опору.
Полярка вимагає індивідуального підходу.

NAZAR:
Я не розумію-чому ви не користуєтеся трубогибом-може бути економія по трубі плюс набагато швидше робиться.Ось мої кронштейни . Оті,що з двойним перегибом-то для Телстара.

andre33:
NAZAR !
Якщо можна безперечно,
 прошу фотку твого ТРУБОГИБА у студію ...

NAZAR:
Та нема в мене ніякого трубогиба.Я заказав-мені зробили. Я виготовив креслення цих виробів.Є люди,які професійно займаються залізом.Ми тільки фарбуємо готові вироби.Якби я займався ще й виготовленням кронштейнів,то часу не вистачило б на монтаж антен.А трубогиб є (чи повинен бути) у кожного зварювальника,який займається монтажом металевого опалення.Трубу використовуємо водопроводно-газову(вона набагато міцніша),а не електротехнічну як у заводських.Металл на плашках і на пластинах товщина 4-5 мм.верх заварено п"ятаками з такого ж металу.За останні 4 роки ще на один кронштейн не відірвало чи не поламався.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version