Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Кронштейни
Android-80:
Яку то треба мати драбину,щоб до четвертого поверху дістати. А я писав про драбину з алюмінію,яку використовують РЕСівці та пожежники. А така вартує в районі 800 уйо тай потрібно мати довжелезного буса,щоб її возити. А переважно такі випадки установок поодинокі,тому купляти таку драбину нема необхідності,простіше найняти спец вишку за 20уйо на годину,а за цей час можна поставити та налаштувати(напрриклад мотора чи два дракона).
Android-80:
--- Цитата: Dirty від 14:51:03, 30 Квітня 2008 ---а в сусіда перфоратор взяти *+*-
--- End quote ---
Не зная,Dirty,як у вас, але у нас є свій перфоратор(дві штука+набір дорогих сверл різної довжини),шуруповерт(дві штука з ударом 24V+звичайний 18V) та кіловатна дрель. А якщо ви не дожились і позичаэте перфоратора у сусіда,-то то вже ваші проблеми! *+*-
Ogirok:
Та як добре подумати від "нема шо робити" то і без причандалля можна таке замутити: виставляєте на 1-му поверсі, далі переносите в кінцеву точку.
Dirty:
--- Цитата: Android-80 від 15:02:59, 30 Квітня 2008 ---
--- Цитата: Dirty від 14:51:03, 30 Квітня 2008 ---а в сусіда перфоратор взяти *+*-
--- End quote ---
Не зная,Dirty,як у вас, але у нас є свій перфоратор(дві штука+набір дорогих сверл різної довжини),шуруповерт(дві штука з ударом 24V+звичайний 18V) та кіловатна дрель. А якщо ви не дожились і позичаэте перфоратора у сусіда,-то то вже ваші проблеми! *+*-
--- End quote ---
я "піпіськами" мірятися не збираюся.....але драбина своя є....як без неї працювати?....все рівно як без перфоратора...
===================================================================
от почитав шо ви маєте....а якже переноска, ключі, молотки і т.д.?....шо ж ви тою купою інструменту робите? ;D
Android-80:
Дірті,попрошу без образ,але два перфоратора та шуруповерти возяться в машині постійно. А за переноску то вже досить смішно вийшло ;D Так,не дожились до переноски тай бігаємо по сусідах і збираємо з десяток переносок щоб зробити одну довгу... *+*- А драбина повинна бути серйозна,але вона і відповідно коштує,а на якусь не харапутну яби в житті не поліз,особливо при установці не антени,а мульти-спліт системи(кондиціонера),де зовнішній блок має вагу від 30кг і далі,а про мультизонний взагалі мовчу(він важить як ти)... Не хочу більше з вами сперечатися: кожен дроче,як хоче!
Навігація
Go to full version