Головна категорія > МедіаМакс
МІТРІС у Львові!
pavlo8000:
Які канали ви хочете бачити в Медіа макс (мітріс).Ваші пропозиції
slavon:
Pavlo8000 А Ви напішіть які вже є в пакеті(ах) та ціни за це, або ж дайте посилоння де про це можна докладно почитати. Також було б непогано знати максимальну кількість каналів які може транслювати Мітрс (виходячи з технічних особливостей апаратури) ??? Не лишнє було б знати ліцензійні обмеження які накладаються українським законодавством на транслецію тих чи інших каналів в таких мережах ???
slavon:
--- Цитата: pavlo8000 від 10:47:00, 09 Травня 2008 ---
--- Цитата: slavon від 16:53:17, 08 Травня 2008 ---pavlo8000 Я дуже вибачаюсь, але Ви хоч раз були в Бібрці ??? м.Бібрка та більша половина навколишніх сіл розташовані в напівгірській місцевості і зі сторони м.Львова є гора висотою приблизно 50-60 м., так що Ваша порада нажаль недоречна.
Було добре поставити в Бібрці окремий передавач з антеною *-P *-P *-P
--- End quote ---
я не був в м.Бібрці. якщо є гора то нічого не вийде, ми не зможем передати сигнал до вас , має бути пряма видимість.
--- End quote ---
А як на рахунок передачі сигналу по оптиковолоконих лініях з'язку ??? В Бібрці оптиковолоконні лінії зв'яку ??? Канал якої пропускної здатності Вам потрібен ???
pavlo8000:
--- Цитата: slavon від 13:24:45, 15 Травня 2008 ---
--- Цитата: pavlo8000 від 10:47:00, 09 Травня 2008 ---
--- Цитата: slavon від 16:53:17, 08 Травня 2008 ---pavlo8000 Я дуже вибачаюсь, але Ви хоч раз були в Бібрці ??? м.Бібрка та більша половина навколишніх сіл розташовані в напівгірській місцевості і зі сторони м.Львова є гора висотою приблизно 50-60 м., так що Ваша порада нажаль недоречна.
Було добре поставити в Бібрці окремий передавач з антеною *-P *-P *-P
--- End quote ---
я не був в м.Бібрці. якщо є гора то нічого не вийде, ми не зможем передати сигнал до вас , має бути пряма видимість.
--- End quote ---
А як на рахунок передачі сигналу по оптиковолоконих лініях з'язку ??? В Бібрці оптиковолоконні лінії зв'яку ??? Канал якої пропускної здатності Вам потрібен ???
--- End quote ---
сигнал передаєм тільки в KU діапазоні
--- Цитата: slavon від 13:20:09, 15 Травня 2008 ---Pavlo8000 А Ви напішіть які вже є в пакеті(ах) та ціни за це, або ж дайте посилоння де про це можна докладно почитати. Також було б непогано знати максимальну кількість каналів які може транслювати Мітрс (виходячи з технічних особливостей апаратури) ??? Не лишнє було б знати ліцензійні обмеження які накладаються українським законодавством на транслецію тих чи інших каналів в таких мережах ???
--- End quote ---
позвоніть по тел. 225-50-70 або 225-50-71 там вам все розкажуть
в даний момен штатно транслюється 88 каналів, 7 каналів тестових. до 160 каналів .
slavon:
Pavlo8000 Тоді, щоб накрити Бібрку передавач потрібно ставити :
1. або в передмісті Бібрки (с. Шпильчино, 3 км в сторону Львова)
2. або на горі біля Каплички по вул. Грушеського, біля вузла зв'язку
3. або на горі біля цегольні (но там вже є три вишки мобільних операторів)
Було б непогано щоб хтось із спeціалістів Медіа Максу підїхав та подивився на все професійним оком !!!
Дякую за телефони, але поки з них в Бібрці толку мало 9_4 9_4 9_4
Pavlo8000 Якщо у Вас є інформація по каналах та пакетах по будь-ласка виложіть її тут, не треба робити з цього таемницю, а форумчани, я думаю, висловлять свою думку про те які канали які б вони хотіли бачити в пакеті *-P *-P *-P
Навігація
Go to full version