Головна категорія > МедіаМакс
МІТРІС у Львові!
slavon:
pavlo8000 Я дуже вибачаюсь, але Ви хоч раз були в Бібрці ??? м.Бібрка та більша половина навколишніх сіл розташовані в напівгірській місцевості і зі сторони м.Львова є гора висотою приблизно 50-60 м., так що Ваша порада нажаль недоречна.
Було добре поставити в Бібрці окремий передавач з антеною *-P *-P *-P
Андрій СатГейт:
як на рахунок Городка??
pavlo8000:
--- Цитата: slavon від 16:53:17, 08 Травня 2008 ---pavlo8000 Я дуже вибачаюсь, але Ви хоч раз були в Бібрці ??? м.Бібрка та більша половина навколишніх сіл розташовані в напівгірській місцевості і зі сторони м.Львова є гора висотою приблизно 50-60 м., так що Ваша порада нажаль недоречна.
Було добре поставити в Бібрці окремий передавач з антеною *-P *-P *-P
--- End quote ---
я не був в м.Бібрці. якщо є гора то нічого не вийде, ми не зможем передати сигнал до вас , має бути пряма видимість.
kostchen69:
--- Цитата: pavlo8000 від 17:45:06, 06 Травня 2008 ---
--- Цитата: slavon від 17:38:44, 06 Травня 2008 ---А може хтось знає плани розширення Мітрісу на райони області (я маю на увазі районні центри і СМТ) ??? *-P *-P *-P
--- End quote ---
де конкретно цікавить ? найблищим часом в Радехові.
--- End quote ---
в радехові вишку під мітріс зробили ще 2 роки назад, отак і стоїть...
pavlo8000:
--- Цитата: kostchen69 від 11:05:31, 15 Травня 2008 ---
--- Цитата: pavlo8000 від 17:45:06, 06 Травня 2008 ---
--- Цитата: slavon від 17:38:44, 06 Травня 2008 ---А може хтось знає плани розширення Мітрісу на райони області (я маю на увазі районні центри і СМТ) ??? *-P *-P *-P
--- End quote ---
де конкретно цікавить ? найблищим часом в Радехові.
--- End quote ---
в радехові вишку під мітріс зробили ще 2 роки назад, отак і стоїть...
--- End quote ---
на Радехів передавальна антена настроєна. До двох тижнів має все запрацювати( так мені обіцяють). Коли появиться , напишу.
Навігація
Go to full version