Автор Тема: Opticum 4100C  (Прочитано 4937 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній jirik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +14/-7
Opticum 4100C
« : 21:09:03, 12 Жовтень 2007 »
Привіт всім!Одне питання цікавить по цьому тюнеру це клон GLOBO 4000-6000,DIGITAL 4100 і т.д чи ні???
Хмельницька обл. м.Городок

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #1 : 21:18:11, 12 Жовтень 2007 »
Ну якщо створений окремий розділ, значить...ні
Зауважте 4100 і 4100с це різні моделі, та й взагалі тут у прошиванні кожна деталь має своє значення, перегляньте тему стронгів 4402 , тут звертається увага на серійник на дні моделі, модель Самсунга 9500 і 9500А також має своє...
Тому самі розумієте...
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній jirik

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 93
  • Рейтинг: +14/-7
Opticum 4100C
« Відповідь #2 : 19:22:34, 13 Жовтень 2007 »
Якщо така річ,то який загрузчик потрібен,прошивка іт.д но ви вкурсі????????? ??? ??? ???
Хмельницька обл. м.Городок

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #3 : 19:30:37, 13 Жовтень 2007 »
Сусідня гілочка Надіюсь тут у Вас не виникне стільки ж лишніх запитань
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Opticum 4100C
« Відповідь #4 : 22:49:41, 05 Листопад 2007 »
Звонив тільки що товариш , залив софт від 7010 і тюнер помер .
Це вже абзац ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #5 : 23:03:13, 05 Листопад 2007 »
Звонив тільки що товариш , залив софт від 7010 і тюнер помер .
Це вже абзац ?
Візьми того тюнера і попробуй поставити на ноги,якщо необхідна моя допомога,-допоможу. Вже добрий десяток підняв власноруч :coolsmiley: Таким чином і фак можна зробити,до якого в мене так і не дійшли руки :rolleyes:

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Opticum 4100C
« Відповідь #6 : 08:23:42, 06 Листопад 2007 »
Але у мене немає Jtagа .  :(
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #7 : 11:48:42, 06 Листопад 2007 »
Але у мене немає Jtagа .  :(
Дуже проста схема на опорах. Зробити,займе максимум десять хвилин. Тай деталей потрібно мізер...

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Opticum 4100C
« Відповідь #8 : 19:46:28, 06 Листопад 2007 »
А 3.3 вольта звідки подати ? Окремий блок живлення ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Opticum 4100C
« Відповідь #9 : 10:03:17, 07 Листопад 2007 »
А 3.3 вольта звідки подати ? Окремий блок живлення ?
Зручніше купити літієву батарейку СR 2016, або 2026 від "говорящих" годинників, у нас на ринку за 3 грн.., стане надовго, до речі подібна стоїть на материнках компа...замість кронштейна для батареї можна використати деревяну прищепку для білизни до якої приколоти дві канцелярських кнопки з під"єднаним дротом...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #10 : 11:14:28, 07 Листопад 2007 »
А 3.3 вольта звідки подати ? Окремий блок живлення ?
З самого тюнера беру. Але краще не в блоці брати,а підпаятись до якоїсь точки чи діода на мамці. Включи тюнера та найдеш тестером ;)

Відсутній Долженко Роман

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #11 : 13:33:30, 20 Грудень 2007 »
підскажіть як ввисти ключі в Opticum 4100 c  с пульта на ТЕТ та Домашній + 7

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 5934
  • Рейтинг: +7586/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #12 : 16:54:09, 20 Грудень 2007 »
Введення ключів для даних приймачів аналогічне введенню для усіх Глобів. При ввімкненому приймачі набираєте на пульті завітні - 9339. Перед Вами зявится відповідно меню в якому і Ви зможете відредагувати, додати ключ. Як саме це зробити? - відповідь на це питання смішно давати, думаю та й для Вас самих буде цікавіше самому розібратись що тут і як :) Удачі
При викладенні файлів на сторонніх ресурсах (форумах, сайтах) обов'язково вказати адресу форуму sat-ukraine.info

Для подяк: Приват 4149625802083533 | WebMoney U234103583812 , Z275867729465


Відсутній slav0n

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 115
  • Рейтинг: +63/-10
Opticum 4100C
« Відповідь #13 : 08:16:03, 21 Грудень 2007 »
А 3.3 вольта звідки подати ? Окремий блок живлення ?
З самого тюнера беру. Але краще не в блоці брати,а підпаятись до якоїсь точки чи діода на мамці. Включи тюнера та найдеш тестером ;)
3.3В брати тільки з тюнера. Зручно з роз'єму на мамці від БП.
primuss3. Налаштуйся на супутник - Легко!

Відсутній Долженко Роман

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +0/-0
Opticum 4100C
« Відповідь #14 : 16:36:32, 21 Грудень 2007 »
Введення ключів для даних приймачів аналогічне введенню для усіх Глобів. При ввімкненому приймачі набираєте на пульті завітні - 9339. Перед Вами зявится відповідно меню в якому і Ви зможете відредагувати, додати ключ. Як саме це зробити? - відповідь на це питання смішно давати, думаю та й для Вас самих буде цікавіше самому розібратись що тут і як :) Удачі

а де взяти код провайдера? :idiot2:

 

Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 7366
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Куплю пульт до Globo HD TS 9600 (Opticum HD TS 9600)

Автор barsРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 1
Переглядів: 1744
Остання відповідь 17:47:18, 28 Червень 2012
від valik55
Софти(Офіційні софти, БЕЗ ОБГОВОРЕННЯ). Globo 4100c

Автор gotsanyukРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 5261
Остання відповідь 09:38:37, 29 Липень 2015
від bodyan
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600

Автор bodyanРозділ Opticum 9600 (TS) HD 2CX2CI PVR LAN

Відповідей: 3
Переглядів: 9336
Остання відповідь 06:36:24, 14 Липень 2012
від iva3
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 5
Переглядів: 3425
Остання відповідь 10:11:17, 03 Березень 2017
від bodyan