Технічний відділ > Практика встановлення антен.
DiSEqC 6х1 як організувати
Android-80:
--- Цитата: vcj від 12:24:27, 12 Жовтня 2007 ---ОК! зрозуміло. як з трёх зробіти , щоб безлишніх 12В. якщо можна, схему дайте?
--- End quote ---
Даним способом ти зможеш підключити до 16 голів, для 8 необхідно два звичайних дісека та один з протоколом 1.1
Але дам ще одну схемку,думаю,що розберешся,бо зроблена на 7 голів з чотирьох дісеків,а можна з трьох дісеків,лдя 6-ти голів ;D Якраз те,що ти хотів 8)
DiD /7AHAC:
Дуже хороша тема :) Саме сьогодні постало питання про розширення 3 голового змія до 7 голового :) Заглянув на наш сайт, а тут вже і цікаві варіанти на схожу тему.
Підкажіть будь-ласка яким чином краще організувати перегляд з двох антен, щоб на 1 були 36 та 39гр а на іншій Амос, подвійна голова на Сіріус, ХБ та Астра???????Якщо можна, то з поясненнями та схемами(накшалт тієї, що виклад Андроїд-80)
Тюнер Digital 5000 Усім щиро вдячний!
п.с.Сподіваюсь, що згодиться не тільки мені
kupest:
І в догонку до питань DiD /7AHACа, DiSEqC 1.1 - скільки він вартує, що "воно" таке?
vcj:
+ Переходячи до теми: як все це налаштувати на DSR 9400? І чи зможу я налаштувати такий каскад за допомогою 3х дисидік EUROSAT?
VictorZ!:
Ось, з приводу.Якраз знайшов : http://forum.sat-expert.com/obshie-voprosy/1193-perekluchatel-multiprotocol-programmable-disegc-switch-8-1-a.html#post44312
Хто спробує ?
Навігація
Go to full version