Автор Тема: Не знаю, де приліпити.  (Прочитано 2162 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 252
  • Рейтинг: +50/-5
Не знаю, де приліпити.
« : 14:34:34, 11 Жовтень 2007 »
Хто зможе, підскажіть чому у Львові такий дефіцит з тюнерами Жлобо7ххх ????????????
=====================
Так є ж тема "Не знаєм, де писати!" - туди б і написав...
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній slavon

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3521
  • Рейтинг: +4611/-18
  • Слава Героям ОУН-УПА
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #1 : 12:53:44, 22 Жовтень 2007 »
А нащо він Тобі здався, недавно поробував колегові прошити та підредагувати канали, так то такий менінгіт на голову у порвнянні навіть з старою лінійкою Глово 3000-6000, а вже мовчу про Аріонподібні та Опенбокс 300-820
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній oostryj

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 85
  • Рейтинг: +16/-2
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #2 : 13:58:27, 22 Жовтень 2007 »
 Так краще ніж Opticum 4000с це взагалі обрубанець.

Відсутній Dipytat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 442
  • Рейтинг: +50/-5
До якої категорії відноситься Globo 6010
« Відповідь #3 : 10:46:14, 12 Січень 2008 »
То категорія 3000-6000 чи якась друга ?
Жизнь - только слово, есть лишь любовь и есть смерть...
В. Цой

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
До якої категорії відноситься Globo 6010
« Відповідь #4 : 10:55:59, 12 Січень 2008 »
так, саме вона...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #5 : 12:36:59, 12 Січень 2008 »
Отут цій темі й місце...Будьте ж уважніші, де і що пишете !
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Dipytat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 442
  • Рейтинг: +50/-5
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #6 : 14:23:39, 12 Січень 2008 »
Ще одне питання виникло. Globo DSR 5000plus - яка то категорія?
Жизнь - только слово, есть лишь любовь и есть смерть...
В. Цой

Відсутній Vitek

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 22
  • Рейтинг: +12/-0
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #7 : 09:53:04, 25 Січень 2008 »
Люди, де можна скачати upgrade 1.0.7 і правда, що в ХР не йде , якщо так то
як прошити ГЛОБО 6000 і що для цього треба? *-G

Відсутній sashko2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 598
  • Рейтинг: +284/-2
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #8 : 10:05:31, 25 Січень 2008 »
Тримай

Присутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #9 : 10:52:33, 25 Січень 2008 »
Люди, де можна скачати upgrade 1.0.7 і правда, що в ХР не йде , якщо так то
як прошити ГЛОБО 6000 і що для цього треба? *-G


В ХР йде прикрасно , товариш sashko2 виклав тобі інструкції по
прошиванню у двох екземплярах . Тримай Upgrade 1.0.7 Укр ... !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній vanja

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 50
  • Рейтинг: +14/-0
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #10 : 21:26:52, 17 Червень 2008 »
Хто знає чого на ОРТ інтернешнл тюнер перезапускається кожних 3-5 хвилин?

Відсутній Android-80

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 3042
  • Рейтинг: +3749/-0
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #11 : 21:35:22, 17 Червень 2008 »
Хто знає чого на ОРТ інтернешнл тюнер перезапускається кожних 3-5 хвилин?
Змініть програмне забезпечення вашого апарату,і все стане на свої місця,тобто зникне даний глюк... :)

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #12 : 22:23:26, 17 Червень 2008 »
Хто знає чого на ОРТ інтернешнл тюнер перезапускається кожних 3-5 хвилин?
 


Страно мені тоже двоє чоловік сьогодні казали що вних на 1TVRUS Europe  тюнер перезагружається кожних 3-хв *}{*  завтра прошию і подивлюсь чи поможе :)

Відсутній sienya

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 252
  • Рейтинг: +50/-5
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #13 : 15:18:42, 11 Серпень 2008 »
Карточний тюнер JOKER MEDIA 1045 plus це Глобо 6000?
Ось така інформація з нього:
Софт вер  VGAO 3.3.35
Ап верс  2    5.3.0
Лоадер   1.0.7
FDD Ver   05.01.07
Виробник PROMYK
                  Dec 21.2006
Чи для цього тюнера підходять всі прошивки від Глобо 6000? (Труман, Польська, Юмату, ...)
Ferguson 3318SE, Globo 6000, 4100C, 7010A.
0.85- 4W, 5E, 13E, 19E; 0.9- 75Е.

Відсутній WASJATKA

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 148
  • Рейтинг: +3/-15
Не знаю, де приліпити.
« Відповідь #14 : 17:52:56, 08 Жовтень 2008 »
Карточний тюнер JOKER MEDIA 1045 plus це Глобо 6000?
Ось така інформація з нього:
Софт вер  VGAO 3.3.35
Ап верс  2    5.3.0
Лоадер   1.0.7
FDD Ver   05.01.07
Виробник PROMYK
                  Dec 21.2006
Чи для цього тюнера підходять всі прошивки від Глобо 6000? (Труман, Польська, Юмату, ...)
Хочу додати як зайти в редакцію ключів то ще бачим Version;5518-Path-1.0.30 і дата .....

 

Не знаю, як прошити тюнер DSR-5001 PLUS

Автор BOSYРозділ AF-XX18

Відповідей: 2
Переглядів: 2082
Остання відповідь 16:33:42, 05 Квітень 2008
від Snoop