Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Один з варіантів "оживлення" Стронг4402

<< < (2/4) > >>

radioham:
стронг 4402 1 метр
ерор 0
навидь не пробував  прошивать (сутки просто полежав в мене -ото попандос)
порадьте щонебудь????
плиз??
сенкс

vic:
Це їх хвороба...перешивати флешку потрібно тепер..

SashaMaster:
Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.

search:

--- Цитата: SashaMaster від 10:31:03, 28 Грудня 2007 ---Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.

--- End quote ---
Якось я також попав зІ Стронгом 4402,на табло Err0.ВІнструкцІЇ по прошивцІ сказано,що треба дІждатися повного включення ресивера І тІльки потІм надавити на кнопку "Старт",Інакше ресивер може вийти з ладу /вилІтаЄ флешка/.А так як на табло Егг0,то я нІчим не ризикував І спочатку вкючив "старт",а потім увІткнув вилку в розетку.І чудеса!Ресивер перепрошився .А зазвичай,флешку потрІбно перешивати на програматорІ.

zioom:

--- Цитата: search від 20:06:46, 13 Січня 2008 ---
--- Цитата: SashaMaster від 10:31:03, 28 Грудня 2007 ---Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.

--- End quote ---
Якось я також попав зІ Стронгом 4402,на табло Err0.ВІнструкцІЇ по прошивцІ сказано,що треба дІждатися повного включення ресивера І тІльки потІм надавити на кнопку "Старт",Інакше ресивер може вийти з ладу /вилІтаЄ флешка/.А так як на табло Егг0,то я нІчим не ризикував І спочатку вкючив "старт",а потім увІткнув вилку в розетку.І чудеса!Ресивер перепрошився .А зазвичай,флешку потрІбно перешивати на програматорІ.

--- End quote ---
Невелітає флешка і непотрібно прошивати на програматорі достатньо скористуватися Jtag.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version