Автор Тема: Один з варіантів "оживлення" Стронг4402  (Прочитано 819 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Чвсом виникає така проблема в моделях Стронгів.
Один з варіантів,коли появилось на дисплеї Егг8

Відсутній topaz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #1 : 21:15:17, 22 Травень 2007 »
А може є варіант коли Err4?Сервісний відмовив.Буду вдячний за допомогу.

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 2291
  • Рейтинг: +3459/-2
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #2 : 21:17:37, 22 Травень 2007 »
Якщо потрібно можу дати робочий дамп.


Відсутній topaz

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 5
  • Рейтинг: +10/-0
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #3 : 20:31:05, 23 Травень 2007 »
Дякую Oleho,якщо можна то на sync5@yandex.ru з коротким інструктажем.

Відсутній oleho

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 2291
  • Рейтинг: +3459/-2
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #4 : 22:25:58, 23 Травень 2007 »
Робочий дамп на 4402


Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 206
  • Рейтинг: +69/-5
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #5 : 23:48:25, 02 Вересень 2007 »
стронг 4402 1 метр
ерор 0
навидь не пробував  прошивать (сутки просто полежав в мене -ото попандос)
порадьте щонебудь????
плиз??
сенкс

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #6 : 07:17:49, 05 Вересень 2007 »
Це їх хвороба...перешивати флешку потрібно тепер..

Відсутній SashaMaster

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 18
  • Рейтинг: +10/-0
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #7 : 11:31:03, 28 Грудень 2007 »
Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.

Відсутній search

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 92
  • Рейтинг: +257/-0
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #8 : 21:06:46, 13 Січень 2008 »
Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.
Якось я також попав зІ Стронгом 4402,на табло Err0.ВІнструкцІЇ по прошивцІ сказано,що треба дІждатися повного включення ресивера І тІльки потІм надавити на кнопку "Старт",Інакше ресивер може вийти з ладу /вилІтаЄ флешка/.А так як на табло Егг0,то я нІчим не ризикував І спочатку вкючив "старт",а потім увІткнув вилку в розетку.І чудеса!Ресивер перепрошився .А зазвичай,флешку потрІбно перешивати на програматорІ.

Відсутній zioom

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 420
  • Рейтинг: +219/-91
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #9 : 04:29:22, 14 Січень 2008 »
Привіт Народ. Прошу вашої допомоги. Увігнав два тюнера в Err0. Перешиваю флешку дампом, а тюнер всеодно пише Err0. Вже майже місяць граюсь з ними.Таке відчуття що флешка просто не шиється. Що я роблю не так? Допоможіть будьласка. Буду дуже вдячний.
Якось я також попав зІ Стронгом 4402,на табло Err0.ВІнструкцІЇ по прошивцІ сказано,що треба дІждатися повного включення ресивера І тІльки потІм надавити на кнопку "Старт",Інакше ресивер може вийти з ладу /вилІтаЄ флешка/.А так як на табло Егг0,то я нІчим не ризикував І спочатку вкючив "старт",а потім увІткнув вилку в розетку.І чудеса!Ресивер перепрошився .А зазвичай,флешку потрІбно перешивати на програматорІ.
Невелітає флешка і непотрібно прошивати на програматорі достатньо скористуватися Jtag.

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #10 : 09:33:09, 14 Січень 2008 »
Невелітає флешка і непотрібно прошивати на програматорі достатньо скористуватися Jtag- *-M-лишилось пояснити куди п1дключати

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #11 : 11:14:20, 14 Січень 2008 »
Випаяти та підставити в тьюнер в якому похожа флеш, а там вже Jtag...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній radioham

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 206
  • Рейтинг: +69/-5
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #12 : 14:13:17, 14 Січень 2008 »
а jtag на стронг 4402 - нема???

Відсутній clott

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 74
  • Рейтинг: +20/-1
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #13 : 15:03:47, 14 Січень 2008 »
"Випаяти та підставити в тьюнер в якому похожа флеш, а там вже Jtag.."-
то мен1?  :2funny: *-A

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
Один з варіантів "оживлення" Стронг4402
« Відповідь #14 : 16:02:08, 14 Січень 2008 »
"Випаяти та підставити в тьюнер в якому похожа флеш, а там вже Jtag.."-
то мен1?  :2funny: *-A
ні це тим в кого нема прогера.. ;)
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

 

Все про нуль-модемний кабель(вирішення проблем,пов"язаних з ним)

Автор Ігор ГорбусьРозділ F-300, X-8x0

Відповідей: 54
Переглядів: 9690
Остання відповідь 18:55:33, 07 Липень 2011
від slavon
Notebooki / Laptopy 15,6" :: Lenovo - IBM :: B575 E2-2000/4GB/500/DVD-RW HD7340

Автор ОстапРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 5
Переглядів: 1020
Остання відповідь 12:01:32, 20 Березень 2014
від april
Продам тюнер Супутникового ТБ "Thomson DSI-150 MPEG-2 FTA

Автор savsavРозділ Куплю - Продам

Відповідей: 8
Переглядів: 1094
Остання відповідь 19:11:11, 22 Серпень 2016
від vaping
Open 820 не запам"ятовує більше 1-ї позиції.

Автор sasha19722201Розділ F-300, X-8x0

Відповідей: 5
Переглядів: 1018
Остання відповідь 11:42:59, 29 Січень 2009
від sasha19722201
Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

Автор OgirokРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 29
Переглядів: 1624
Остання відповідь 13:33:47, 17 Жовтень 2008
від serg1557733