Автор Тема: open FOX AF-6618  (Прочитано 21735 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +8/-2
open FOX AF-6618
« Відповідь #60 : 14:44:37, 25 Липень 2008 »
Slavon !!!!! Натискаю цю червону кнопку, стоячи в рядку цього ключа попадає в меню де є назва провейдера, система кодування і сам ключ. Стаю на нього (виділяється жовтим) а відредагувати його не можу, і ОК тисну і ще раз червону кнопку - нічого.

Android-80 !!!! BISS ключі я напевно не зможу ввести (ніколи ще тим не займався). Підскажіть як це зробити вручну і де їх взяти?

 *-< Вроді ключ вже вводиться, але як вводити букви? Стою в полі Key і натискаю просто цифри і вони вводяться, але курсора не видно, не відомо який знак зараз вводиться, і з буквами ппроблема (декілька раз нитискаєш на одній кнопці і вводиться стільки раз цифра).

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
open FOX AF-6618
« Відповідь #61 : 18:45:46, 25 Липень 2008 »
Вроді ключ вже вводиться, але як вводити букви? Стою в полі Key і натискаю просто цифри і вони вводяться, але курсора не видно, не відомо який знак зараз вводиться, і з буквами ппроблема (декілька раз нитискаєш на одній кнопці і вводиться стільки раз цифра).
Букви вводяться нижніми шістьма клавішами,але пульти є двох типів.


Курсора при вводі нема але вісвітлюється номер знака на екрані самого тюнера. ;) Удачі.


Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +8/-2
open FOX AF-6618
« Відповідь #62 : 19:57:36, 25 Липень 2008 »
 Дякую Android-80 !!!! Все вийшло.
А як вводити БІСС ключі ? Чи в цьому тюнері це неможливо ?
В Евросаті 8004 я знаю як це робиться, а ось з цим тюнером сама морока.
Ще раз дякую !!!!

Відсутній serz

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 151
  • Рейтинг: +8/-2
open FOX AF-6618
« Відповідь #63 : 10:23:46, 26 Липень 2008 »
При скануванні Хотбірда деяких каналів небуло (Лшнемакс, Діскавері). Взяв тай видалив із списку фаворитів Хотбірд і просканував його знову, але він в списку не появився. Як його поновити в списку фаворитів?

Відсутній zenon

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 136
  • Рейтинг: +46/-2
open FOX AF-6618
« Відповідь #64 : 12:02:11, 26 Липень 2008 »
Потрібно добавити до списку фаворитів розділ Hotbird,
до створеного розділу,вручну (пульт), добавляєш канали (з розділа All).
Всі проскановані канали знаходятся в розділі All.(також дублюються в TV та Radio). Якщо відсутні деякі канали, потрібно перевірити чи введений транспондер частоти цього каналу та рівень сигналу. Удачі.
Або залити вже готовий список (файл .ird)



Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #65 : 11:15:58, 23 Лютий 2009 »
Маю на руках цей тюнер... Залив новий список каналів і ключі. Показують всі канали (ук+рос) крім мегаспорту((( Пробував вводити ключі вручну, видаляти ключ і вводити, канал видаляти і сканувати знову і всеодно не показує. В чому причина? Напевно треба новий софт залити, чи як? Хто знає - підскажіть будь-ласка. І хто має виложіть новий софт (списки+ключі) на якому мегаспорт іде і скажіть чим заливати те начиння?... Буду дуже вдячний

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3041
  • Рейтинг: +3749/-0
open FOX AF-6618
« Відповідь #66 : 12:24:41, 23 Лютий 2009 »
Маю на руках цей тюнер... Залив новий список каналів і ключі. Показують всі канали (ук+рос) крім мегаспорту((( Пробував вводити ключі вручну, видаляти ключ і вводити, канал видаляти і сканувати знову і всеодно не показує. В чому причина? Напевно треба новий софт залити, чи як? Хто знає - підскажіть будь-ласка. І хто має виложіть новий софт (списки+ключі) на якому мегаспорт іде і скажіть чим заливати те начиння?... Буду дуже вдячний
Повидаляй для початку зайві ключі з ідентом 1, -залиш лишень мегаспорт...

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #67 : 19:24:08, 23 Лютий 2009 »
та це я також пробува. повидаля, але тільки в бісс. Там лишились ключі тільки ті що треба для укр каналів на дракона

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1212/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #68 : 07:56:35, 24 Лютий 2009 »
Поробуй просканувати Мегаспорт на іншій частоті (наприклад 10721,10723 або 10724)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #69 : 16:02:12, 24 Лютий 2009 »
таке також пробував)).... *-G

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1212/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #70 : 17:07:02, 24 Лютий 2009 »
Можу скинути прошивку з ключами і список під неї.
Напиши дані тюнера (меню-інформація)
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #71 : 18:11:30, 24 Лютий 2009 »
блін, а от інформації я не маю((( бо зараз без тюнера. Скиньте що маєте для цього звєря

Відсутній SERS3333

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 667
  • Рейтинг: +1212/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #72 : 06:36:48, 25 Лютий 2009 »
блін, а от інформації я не маю((( бо зараз без тюнера. Скиньте що маєте для цього звєря
Софт з ключами тут ,відповідь №213
Список тут ,відповідь №386
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

Відсутній postullat

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 346
  • Рейтинг: +44/-7
open FOX AF-6618
« Відповідь #73 : 14:55:06, 25 Лютий 2009 »
Який пароль до цих каналів))) "08-02-09"? І до тих що перші також скажіть пліз "F100_SPH A6686 S 170EC_BISS_path.rar"?

Відсутній Vasyl67

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 110
  • Рейтинг: +2/-0
open FOX AF-6618
« Відповідь #74 : 09:10:43, 27 Вересень 2009 »
OpenFox AF-6618.Hardvare version. x-600.Softvare version.$SPHA6683S190CNpnc.Database version8209.Boot version.0016.1[TSHS190CN].Підскажіть будь ласка  яку прошивку поставити для цього тюнера щоб показували Biss канали і Cripto або підскажіть де можна скачати.Дякую.

 

шукаю прошивку для VA-FOX тільки з таким ID 0032.0200

Автор romirebРозділ Humax

Відповідей: 2
Переглядів: 1689
Остання відповідь 11:37:38, 05 Липень 2010
від romireb
Обговорення роботи софтів для HUMAX FOX та АСЕ.

Автор YaroРозділ Humax

Відповідей: 304
Переглядів: 41232
Остання відповідь 17:25:49, 20 Березень 2010
від BRISNIK
Файли карт для HUMAX FOX та АСЕ.

Автор Android-80Розділ Humax

Відповідей: 3
Переглядів: 2428
Остання відповідь 10:49:24, 01 Грудень 2011
від Alexlv
Відновлення Humax(VA-FOX , VA-ACE)за допомогою JTAG

Автор serg71Розділ Humax

Відповідей: 16
Переглядів: 4454
Остання відповідь 09:43:32, 12 Липень 2009
від LBB
opeh Fox AF-3618 нема сігнала на V поляризації

Автор Valik_strelok5Розділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 7
Переглядів: 588
Остання відповідь 06:05:29, 03 Вересень 2009
від Android-80