Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

open FOX AF-6618

<< < (11/24) > >>

serz:
Сам розібрався. Програма завантаження каналів на польській мові і я не додивився, там є пункт Гасло !!!!!!!!

serz:
1+1 Int та Джетікс на російській мові (10.722) не показує .
(ТЕТ, Мегаспорт показують).
Залив ключі Keys_RC7_ByCVETKO_17-07-2008 і все одно не показує, не говорячи вже про Польсат.

slavon:
serz Не знаю, вчора залив ці ключі весь Бісс працює !!!
На рахунок Жетіксу - вчора були затики, а інші кодовані канали працюють ???Полсату на цій прошівці не буде, надто вже вона стара !!!

Android-80:

--- Цитата: slavon від 09:55:12, 25 Липня 2008 ---serz Не знаю, вчора залив ці ключі весь Бісс працює !!!
На рахунок Жетіксу - вчора були затики, а інші кодовані канали працюють ???Полсату на цій прошівці не буде, надто вже вона стара !!!

--- End quote ---
Та нормально працює полсат,треба лишень вчасно вводити свіжі ключі на нагру. Доречі останній раз ключ обновився 23-24 липня ;)

serz:
Вже все нормально (1+1 Int,  Джетікс на російській мові (10.722), ТЕТ, Мегаспорт показують). !
Тільки я не знаю як ввести ключі на Нагру в цей тюнер. Я скачав їх (Cyfrowy Polsat @ Hotbird 13,0E Key01: 54AB3A1E85E73C4099B4DFFA30F3BD6E), зайшов в EditKey і не знаю куда їх вводити - добавляти ключ чи вводити там де всі нулі?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version