Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
open FOX AF-6618
serz:
Сьогодні одна людина на імя Андрій мені віддала тюнер після J-tag прошивки, і також говорила що це карточний тюнер і т.д. і я подумав що це Ви.
Дякую за прошивку, все стало, тільки шкода що на польській мові, зараз сканую супутники, створюю фаворити і т.д. Просканував Хотбірд - і щось не можу знайти парочки каналів ВВС на польській мові.
Android-80:
--- Цитата: serz від 19:25:11, 24 Липня 2008 ---Сьогодні одна людина на імя Андрій мені віддала тюнер після J-tag прошивки, і також говорила що це карточний тюнер і т.д. і я подумав що це Ви.
Дякую за прошивку, все стало, тільки шкода що на польській мові, зараз сканую супутники, створюю фаворити і т.д. Просканував Хотбірд - і щось не можу знайти парочки каналів ВВС на польській мові.
--- End quote ---
Ні,це мабуть був не я :) Але софт я Вам виклав для прикладу(тесту),а залити раджу краще ось це софт для Вашого апарату
serz:
Просканував супутники і получилось щось дивне. Антена на три головки (Амос-Сіріус-Нотбірд). Пише супутник Астра, а канали Сіріуса, а при скануванні Сіріуса - знаходить всього 18 каналів ТВ. На Амосі нема М1, М2. Це що я тільки замітив. 1+1Int, ТЕТ не показують.
Це все на прошивках AF_6318_SE_S230CN_TSH_RC2AXT03_20071207 (не можу включити емулятор. Набираю 19379 2486 і нічого) та
6318_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 (щось зі супутниками). Може в мене щось нето з руками. Підскажіть.
Android-80:
Так залийте готовий список каналів і буде вам радість!
serz:
Дякую, вроді стало все на місце, але тепер злетів пароль, Був Пароль 0000 а зараз не вводиться.
Навігація
Go to full version