Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

open FOX AF-6618

<< < (7/24) > >>

serz:
 an24  Пробував поміняти заголовок в open FOX AF-6618.
AUC_HEditv098 зчитав СОФТ, який стоїть в тюнері, поміняв в полі Header (HEX) внизу цифри на такі, які в тій прошивці яку хотів поставити і натиснув Send. І здається запоров тюнер, тепер він не включається, свтяться тільки дві точки і все, ні на що не реагує. Підскажіть, може тюнер можна якось врятовати і все не так страшно, як я думаю !!!!!!!!!  an24 an24 an24 an24

slavon:
serz Хотів би помилитися, але  думаю що в цій ситуаціїї Вам допоможе тільки J-Tag !!!

serz:
slavon !!! Що для J-Tag потрібно, які програми, і як це зробити. Якщо можна більш детально.
Прочитав на форумі що потрібно кабель або J-tag прграматор (чи це одне і теж) і програма Jkeys, але там вона чогось не скачується.

Faish:
serz.З твого описання я зрозумів,що ти все робив навпаки :D.Правити заголовок треба було в софті,який ти хотів ставити а не у тому який в тебе вже стоїть.Крім того з цими тюнерами не все так просто,читай вище.Jtag це спец адаптер,щоб підключити твій тюнер до LPT компа.Jkeys програма для роботи через цей адаптер з флешкою.Схеми адаптера і програми є на сайті і інеті.

serz:
Дякую Slavon та Faish. Інформацію по J-tag я вже знайшов. Обійшов радіо базар у Львові - шнура J-tag програматора не знайшов в продажі. Прийдетьься мабуть самому спаяти, або віддіти тюнер хлопцям хай зроблять. Ще раз дякую всім хто відповів мені !!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version