Приймачі DVB-S/S2 > Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони
Підкажіть, як шити тюнер
Android-80:
Поміняй в блоці живлення конденсатори С13,С15,С17 та С19 і будеш мати радість *-F
vanja:
Боюсь шо проблема в ком порті ноутбука, бо така проблема ще 2 двох глобіках(можна допустити шо такий нефарт сильний) і на чужому опенбоксі х-800(тут конденсатори навряд чи), ті самі 2 глобіка з стаціонарного компа і того самого кабеля віддають свої канали запросто. А вот ноут в тюнер заливає все а назад тільки до половини і помилка. Може хтось знає як протестувати(а можливо настроїти ) ком порт ноутбука?
cemen:
У мене у самого Арион,а тут попросили прошити OPTICUM 7100A.Підскажіть якій останній софт шити і якщо можно свіжі спискі каналів
bullet:
Допоможіть будь ласка!!! Переставив вінду і тепер не запускається Upgrade 1.0.7 (Скачаний з різних джерел), вже таке було, до перестановки, але з часом помилка виправилась якось сама по собі. Тепер при спробі запустити видає повідомлення: Fatal error: Register file can not be found, please contact with developer. (тільки не рекомендуйте мені, CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7, бо з ним є інша проблема - на половині загрузки transfer failed). Користуюсь я також Usb to RS232 конвертером, можна з ним це пов'язано? Буду дуже вдячний за допомогу.
P.S. Додаю printscreen
bodyan:
Для роботи даного інструменту необхідно зареєструвати один файл, а саме mscomm32.ocx. Щоб Ви не забивали собі голову лишнім встановіть дану прогу за допомогою прикріпленого інсталятора :)
Навігація
Go to full version