Технічний відділ > Питання, пов'язані з ремонтом.

Amiko A3 Combo.

(1/2) > >>

boris.kovalthuk:
Хлопці,потрібно відремонтувати ресивер Amiko A3 Combo.Оплату гарантую,якщо потрібно проплатити на перед,зроблю.Пересилка моя.

Astronomy:
Звернись до vitivan
https://sat-ukraine.info/index.php?action=profile;u=160

vitivan:

--- Цитата: boris.kovalthuk від 11:44:05, 03 Липня 2022 ---Хлопці,потрібно відремонтувати ресивер Amiko A3 Combo.Оплату гарантую,якщо потрібно проплатити на перед,зроблю.Пересилка моя.

--- End quote ---

Привіт, потрібно описати що сталося так буде легше зрозуміти причину поломки, бо червоне світло це поганий симптом, може блискавка була? Якщо блискавки не було то відправляй відремонтуємо.

boris.kovalthuk:
По поводу блискавки не гарантую,мені його віддали і сказали,що не знають в чому справа,відремонтуєш,буде твій.
Ось такі справи.
Я пробував через флешку підняти його,не хоче.Якщо я його відправлю вам і виявиться,що він уже"цеглина капітальна",не біда,потрачу тільки за пересилку вам.
Думаю,що ви зможете його відновити.І для мене буде він працювати на селі.

vitivan:

--- Цитата: boris.kovalthuk від 17:05:23, 03 Липня 2022 ---По поводу блискавки не гарантую,мені його віддали і сказали,що не знають в чому справа,відремонтуєш,буде твій.
Ось такі справи.
Я пробував через флешку підняти його,не хоче.Якщо я його відправлю вам і виявиться,що він уже"цеглина капітальна",не біда,потрачу тільки за пересилку вам.
Думаю,що ви зможете його відновити.І для мене буде він працювати на селі.

--- End quote ---

Користувач 'boris.kovalthuk' заблокував Ваше особисте повідомлення.

розблокуй мене в особистих, не можу тобі написати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version