Автор Тема: Розкажіть детальніше про принципи прошивки і роботи з сат тюнерами  (Прочитано 5754 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Speaker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-0
  • Гордий користувач не легального софту
Всюди пишуть звичайні інструкції - клікнув там, вставив то... А мене цікавить в загальному як все робиться. Наприклад: що таке лоадер і для чого він. І чи я правельно зрозумів: в прошивках вже є підтримка всіх кодувать і для розкодування потрібно тільки ключі обновляти.
У мене не працює CPUpgrade(Говорить помилка зєднання), але безпроблем працює System Upgrade(той шо український). Це через лоадер? Як я можу зашити потрібний лоадер(щоб CPUpgrade 1.0.7 працював)?
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО, МОГУТНЯ, ЄДИНА
ВІД СИНЬОГО ДОНУ ДО СИВИХ КАРПАТ

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +241/-2
Цитата: 'Speaker;22501'
CPUpgrade(Говорить помилка зєднання), але безпроблем працює System Upgrade(той шо український)

CPUUpgrade це для 6-їсерії а Upgrade для 7-ї серії. А лоадер в принципі на роботу цих програм не вливає, хіба,що на заливку різних версій прошивки(до 1,3,34 здається був 1,0,0).
Львів 1W, 4W, 5E, 13E, 36Е.

Відсутній Speaker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-0
  • Гордий користувач не легального софту
Во, це багато чого пояснює. Дуже дякую. Але якщо CPUpgrade не підходить, чим я можу витягувати наприклад налаштування каналів окремо? Апгрейд цього не вміє, він тільки повний дамп зберігає. Є щось типу CPUpgrade для 7ххх?
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО, МОГУТНЯ, ЄДИНА
ВІД СИНЬОГО ДОНУ ДО СИВИХ КАРПАТ

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +241/-2
Є така програма AliEditor, вона і зберігає налаштування каналів.
Львів 1W, 4W, 5E, 13E, 36Е.

Відсутній Speaker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-0
  • Гордий користувач не легального софту
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО, МОГУТНЯ, ЄДИНА
ВІД СИНЬОГО ДОНУ ДО СИВИХ КАРПАТ

Відсутній Speaker

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 13
  • Рейтинг: +10/-0
  • Гордий користувач не легального софту
А як зберегти фаворити з тюнера? AliEditor їх не зберігає!
ВСТАВАЙ, УКРАЇНО, МОГУТНЯ, ЄДИНА
ВІД СИНЬОГО ДОНУ ДО СИВИХ КАРПАТ

Відсутній Ihor KIP

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 86
  • Рейтинг: +13/-0
  • м.Яворів Львівська обл.
Є така програма AliEditor, вона і зберігає налаштування каналів.
Неможу витягнути сетінги з тюнера який підключений до ноутбука (йде перевірка CОM-порта, потім появляється полоса загрузки але вона так і незаповняється)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6302
  • Рейтинг: +8340/-14
Бувають помилки в роботі редактора, спробуйте ще раз вивантажити в меню програми, тюнер же при цьому усьому не чіпайте:)
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
Розкажіть бутьласка як прошивати і як заганяти списки і ключі.
Коли я вибираю ПЗ чи щось інше нище є таке слово \Тип\
 шо в ньому вибирати я незнаю.

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +241/-2
Якщо Ти маєш на увазі "тип файлу" в програмі upgrade то для Глобо 7 тип *.abs, а  для Глобо 6 тип *.Bin
Львів 1W, 4W, 5E, 13E, 36Е.

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +241/-2
До попереднього
Але для глобо 6 є інша програма CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7
Списки каналів заганяю програмою Ali editor
Львів 1W, 4W, 5E, 13E, 36Е.

Відсутній roma

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 191
  • Рейтинг: +37/-6
  • Я
А роспайка кабеля  для 7010А такасама як для глобо 4000 чи інша
і шо має писати коли закінчеться завантаженя ПЗ чи ключів. Дякую

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3508
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
До попереднього
Але для глобо 6 є інша програма CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7
Списки каналів заганяю програмою Ali editor

Для Глобів серій 3ххх-6ххх (процесор 5518) треба користати з програми  CPUPGRADE_Tools_RS232_1.0.7. Для новіших Глобів 7xxx (процесор Алі 3329х) - Ali Upgrade Tool. Чи AliMiniUpgrade - заливаємо софт, список при цьому залишаються не зачепленим.Є ще програма - редактор каналів для файлів *.abs, дозволяє працювати тільки з списками каналів.   
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній AndriyLviv

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +241/-2
Розпайка (нуль-модемний кабель повна)
2-3
3-2
5-5
7-8
8-7
9-9
Львів 1W, 4W, 5E, 13E, 36Е.

Відсутній Wesli

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 15
  • Рейтинг: +0/-0
Розпайка (нуль-модемний кабель повна)
2-3
3-2
5-5
7-8
8-7
9-9

я зустрічав трохи іншу розпайку (теж кажуть повна)
1+6-4
2-3
3-2
4-1+6
5-5
7-8
8-9
корпус-корпус

і неповний (2-3, 3-2, 5-5, корпус-корпус) теж прошиває.
Обидва кабелі прошивають. *-A

перед цим пробував без корпус-корпус - постійно вискакувала помилка lam

Хоча для мого 7010а повна розпайка не потрібна, бо на сом-порт підходять тільки 4 провода. про 7100 сказати не можу бо не бачив

 

Свіжі прошивки для Skybox F3, Skybox F5, Skybox M3

Автор bodyanРозділ Skybox

Відповідей: 0
Переглядів: 6936
Остання відповідь 19:32:12, 29 Березень 2013
від bodyan
Свіжі прошивки для Amiko MicroHD, MicroHD SE, MiniHD, MiniHD SE

Автор bodyanРозділ Amiko

Відповідей: 17
Переглядів: 18545
Остання відповідь 16:35:43, 14 Квітень 2019
від serp118
Прошивки для Gi HD Slim 3 /Slim M

Автор oqlanРозділ Galaxy Innovations

Відповідей: 1
Переглядів: 3289
Остання відповідь 05:33:18, 14 Червень 2018
від vasjabr
Переробка DBox-2.Переробка Кабельного в Сат

Автор bodyanРозділ DBox-2

Відповідей: 4
Переглядів: 3507
Остання відповідь 22:57:13, 08 Квітень 2009
від romkoro
Новини компанії "САТ СІСТЕМС"

Автор olegaРозділ Openbox

Відповідей: 30
Переглядів: 16925
Остання відповідь 06:42:53, 26 Листопад 2013
від slavon