Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (7/29) > >>

alexsb:
Ще раз дякую!!! Сьогодні, буде "цікавий" вечір, для мого Сама  :knuppel2:!!!! 

Android-80:
Не спіши,іноді просто достатньо пропаяти ноги флешки. Або краще прогріти її феном десь при 370 градусів. Після цього вона ще трохи працюватиме,але буде постійне підвисання тюнера та можливо,що канали будуть пропадати :2funny:

alexsb:
Хочу подякувати за длопомогу!!! Все-таки багаторазове стирання допомогло, хоч і тюнер прошився десь з 10-го разу... ДЯКУЮ!!!! O0

Marcin:
Ja wybaczajus ja znaju szo tut mowa jde lyszen za 9400 ale w mene je tuner Samsung DSB-S300V i problema w niomu polagaje w tomu szo win ne skanuje kanaly z satelity ,sygnal to baczyt to ne baczyt.Tuner mogo znajomogo stojit na Hotbierd i Astra, koly stajesz na riwen sygnalu min merechtyt to pojawytsia to szcezne i tak samo skanuje kanaly po 10sztuk z koznoji satelity i ne widkrywaje zodnogo ziskanuwawszy jich.Poradte czy mozna czymos zaradyty w cij sytuacii,szczo i de pominiaty szoby wse zapraciuwalo.Diakuju czekatymu na widpowid.

olvik:
Мабудь ти попав не в цю тему але дам выдповыдь.
Знімаєш кришку.  Якщо тюнер передом до тебе то в задньому правому кутку металева коробочка. Знімаєш з неї кришечку і міняєш  єлектроліт 47мкф на 16в.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version