Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (29/29)

tosat:
Кондюк коло ВЧ блока міняв..?
якщо так, тоді повністю перепрошити тьюнер, якщо не поможе то тоді щось глобальніше, мав пару раз таке, вирішилось заміною флеші, хоча в кожному конкретному випадку треба дивитися детально.., почитай уважно, що писав SashaTv, а то все приходиться витягувати кліщами.. :)

genavizit:
Прошивав не раз але я токож грiшу на флеш попробую замiнити

genavizit:

--- Цитувати ---1.Приймач перешитий під ЕМУ?
2.Як стався даний дефект? /зненацька чи поступово прогресував/
3.При включенні/коли він невмикаєтся/-чи є звязок через Hyper Terminal?
4.Чи тестували приймач таким чином-а саме вмикнути приймач в мережу /неперемикати декілька разів мереж.перемикачем!/ зачекати хвилин 10-20 та перезавантажити?  /результат-чи вмикнется зразу чи всеж-таки потрібно буде далі "гратись" мереж.перемикачем/.
--- End quote ---
1.Да перешитий під ЕМУ
2.Такий уже принесли клiенти
3.Нi не бачить  Hyper Terminal
4.Тестували але все-одно не вмикаеться

Yaro:

--- Цитата: tosat від 14:14:00, 04 Листопада 2011 ---
--- Цитата: Yaro від 11:55:03, 04 Листопада 2011 ---
Біля вхідного ВЧ-блочка міняй конденсатор 100мкф х 16В, він стоїть біля КРенки, сохне від її тепла...це для початку.

--- End quote ---

Яро, цей кондюк не суттєво на запуск впливає..(коли він підсівший, то приймач не "бачить" сигналу..

--- End quote ---

Блін, Толік...я ж написав: ДЛЯ ПОЧАТКУ! А далі вже копати деінде, якщо це не поможе.  ca., Ну нема панацеї на таке, та ще й при такому описі несправності........ :o Додатково я прочитав всю віточку про даний девайс і про його поломки - прочитай і ти. Бо легко пеняти. Не в образу   An14

genavizit:
Замiна флеш вирiшила проблемму все працюе нормально!Всiм дякую за допомогу!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version