Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (26/29) > >>

kcander:
Провір живленя проца памяті

genavizit:

--- Цитувати ---Провір живленя проца памяті
--- End quote ---
Провірив на БЖ напруги в нормi тiльки 24v i 17v трохи пiвищеннi

SashaTv:
1.Приймач перешитий під ЕМУ?
2.Як стався даний дефект? /зненацька чи поступово прогресував/
3.При включенні/коли він невмикаєтся/-чи є звязок через Hyper Terminal?
4.Чи тестували приймач таким чином-а саме вмикнути приймач в мережу /неперемикати декілька разів мереж.перемикачем!/ зачекати хвилин 10-20 та перезавантажити?  /результат-чи вмикнется зразу чи всеж-таки потрібно буде далі "гратись" мереж.перемикачем/.

Yaro:
Як на мене, то прийомник не входить в режим СТЕНДБАЙ - дивитися живлення, від котрого живиться цей стендбай, по-моєму то 5 Вольт. Можливе завищення пульсацій і погана фільтрація. Взагалі, весь БЖ підлягає дуже доброму огляду і заміні конденсаторів, яким вже роки. Тим більше, шо вартують вони копійки.
І не забути про ті 3 конденсатори на материнці, про які вже всі все знають... *-P

tosat:
Yaro: в даному приймачі ні разу не бачив поганого блока живлення (ну хіба крім випадків попадання грози), про кондюк на материнці слушна ідея, але юні теїхніки навіть не знають, що таке капметр.. :)
зрештою, я так і не отримав відповіді на своє питання: яким коліром горить світлодіод..?(при включ. короткочасно засвічується жовтим, потім оранжевим, в стендбаї червоним, а в робочому режимі зеленим)..(про клацання я вже чув..)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version