Приймачі DVB-S/S2 > Samsung DSR-9400

Ремонт Samsung 9400

<< < (21/29) > >>

Android-80:
Сто процентів то той кондюк, через який сигнал пропадає :2funny: Через нього і тюнер хреново запускається.

Antib:
В мене таке було декілька разів  вирішувалось заміною фотоприймача.Коли виймаєш БЖ не кортни платою об корпус ,якийсь конд. розряджається, а фотоприймач дохне.Перевірено на власному досвіді.

Skif:

--- Цитата: Antib від 04:21:45, 04 Жовтня 2009 ---В мене таке було декілька разів  вирішувалось заміною фотоприймача.
--- End quote ---
Оце ж перше, що я зробив; фотоприймач ні при чому. Переставив оту плату з ним на БЖ робочого. Ну от більш детальніше: саме як тільки взяв його і вмикнув - нічого не було; червоний свідотіод і ні на що не реагує. Підчепив СОМ-шнур і залив емуль. Він перезавантажився і почав показувати програму (М2 начеб-то). Але на пульт не реагує. Ну, я з робочого поставив плату БЖ, - працює все залюбки, ще краще, ніж той "робочий". Став міряти напруги (цифровим тестером; не дуже я його полюбляю, але - шо було...). Всі в межах норми, окрім 6В (було 2,8). Я, звичайно, за це ухопився, переміняв кондюки та дроселі, - стало 6.1, але пульта не бачить все рівно. Навіть перемичкою з'єднав ніжку фотоприймача з відповідною точкою на головній платі  -  ну нічого! (Про шину +5VD я вже писав, - замінив конд. 330 uF на виході).

Skif:
От завжди казав і зараз підтвержую: досвід - то ні з чим не зрівняна річ... . Тільки що, дякуючи Antib, знову перевірив фотоприймач - і виявилось, що я його вже спалив, поки грався з напругами. Піду шукати новий поки що... .
Дякую всім, хто відгукнувся!

vova-sp:
Хто стикався з такою проблемою самсунг 9400 сканую наприклад якийсь транспондер,все проходить успiшно i потiм пише чи зберiгти ,тисну зберiгти i воно так може стояти ,,зберiгаю,, постоянно.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version