Головна категорія > Українські телевізійні канали
Новий канал
sat-pl:
--- Цитата: Zack від 18:14:31, 27 Листопада 2007 ---А я чув тему, що всі супутникові антени візьмуть на облік, і ті, в кого вони є будуть платити якусь там абонплату. Тому, ICTV, СТБ та НОВИЙ вже перейшли на відкриту трансляцію. Правда, не знаю наскільки це правда. Якщо хтось зможе дізнатися правди пишіть тут, аби всі знали.
--- End quote ---
Якшо в мене дома 4 антени ти хочеш сказати шо я з них буду платити? Новорічні пріколи таке називаєтся-)
oleger:
2 Zack
це бред
цы канали купують продукт (телевызыйний )у других каналыв за немалы грошы
ы його потрыбно купувати обовязково (права захисту споживачыв ы таке ынше)
выбачайте за шрифт
Android-80:
Я би точно зняв усі свої тарілки і залишив би тільки одну та плативби навіть 100 гривень за антену,заради того,щоб лишень показували канали Віжн ТБ(64 штуки) у відкритому вигляді тай у звиклому для нас форматі DVB-S :o ;D
nico2:
Знову плітки,діло в тому що весь захід платить податок на електроприлади до яких входять навіть лампочки,наша верховна рада вже не раз порушувала це питання,але у нас податок забитий в ціну приладу,і до зарплат европейських нам як мідному котлу до іржі,якщо ще й цей податок нам подарує пані Юля то треба збирати чемодани ,і хай тут живуть самі олігархи.
Ogirok:
--- Цитата: Yaro від 18:22:04, 27 Листопада 2007 --- з огляду на те, що конвертори антен теж своє випромінюють,
--- End quote ---
О. А я того не знав.
Думав, що випромінюють лише приймально-передаючі головки.
Це жарт? :D :D
Навігація
Go to full version