Приймачі DVB-S/S2 > Openbox

Опенбокс. Що нового?

<< < (2/2)

olega:
Цікаво,як вони себе поведуть в побуті,якість картинки,якість деталей зяких вони зпаяні,і.т.д.Я собі би взяв 770,але думаю що ще спішити не треба,бо напевно що пора думати про HDTV.

tosat:
Все це так, але на виставці я розмовляв не з одним представником  компанії по розробці та виробництву тьюнерів і прийшов до висновку, що HDTV зараз дивитися ще зарано...Основна їх мотивація: скільки зараз реально можна дивитись HDTV каналів..?
В основному вони всі кодовані.. :( Взяти хоча б те саме НТВ, так там є конкретна привязка карти до тьюнера, що навіть по шарі дивитись не можна...І скільки в них цих каналів.? 3 шт...Так само і з іншими операторами.., хоча, імхо, ера HDTV невпинно наближається, думаю через рік-два все стане на свої місця... :)

bodyan:
Ну от уже і до мене дійшла оновлена модель Openbox X-800. Що нового? В принципі нічого окрім нового лиця в цій моделі не змінилось. Взагалі взявши модель в руки прийшло якесь розчарування, все таки попередній дизайн набагато приємніший і серйозніший, як на мене. Можливо комусь він прийде до смаку, тут самі розумієте. Тим хто любить зберігати наклеєну заводську "клійоночку", раджу відразу ж зірвати її. трішки проте вигляд змінюється :)  Як бачите з малюнку оновилась саме виконання коробки. На одній із боковин світиться голограма захисту від підробок:
така ж ще й знаходиться на задній частині приймача.
Як бачите з малюнку задня частина ніяким змінам не піддавлась, також це стосується пульта ДУ.

Як на мене дивний факт той, що приймачи уже у продажі, а на офф. сайті повна тишина по даній моделі. Таке враження, що це не оригінал, а чергова китайська підробка :)

olega:
Ось такий опис Openbox X-730/750/770CIPVR

Ось такі ціни:Openbox X-730PVR - 510 грн
                   Openbox X-750PVR - 765 грн
                   Openbox X-770CIPVR - 867 грн
                   Openbox F-500FTA - ?

Взято з OPENBOX.UA

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version