Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
Schumaher:
--- Цитата: bodyan;681 ---До речі за свою практику зустрічав два види AF-3618
перший це копія 3018SE,
ну а другий це звісно 6018СR
--- End quote ---
3018SE підключається подовжувачем компорта.
6018CR підключається нульмодемним кабелем.
Roman_Lviv:
Привіт, всім!
Нещодавно я купив собі комплект найдешевшого супутникового телебаченняз тюнером AF-3318FE Ферджісон. Кажуть то аналог якихось інших тюнерів, правда не знаю яких :)
Так от ситуація така, що про ферджісони в неті не дуже багато інфи..весь простір заполонили глобо :))
В мене є звичайний комовський кабель ( цікаво чи підійде для роботи) і комп. Зотілось би перепрошити його зі свіжими каналами, бо перестають показувати часто. Зараз мало що залишилось.
Розкажіть, який софт юзати і про нюанси теж :)
Заздалегідь вдячний.
Роман
bodyan:
Ще не встиг зробити детальний ФАК, проте постараюсь нашвидкоруч пояснити. Отже
1. Перш за все Тобі необхідний нуль-модемний кабель
[ Вкладення пошкоджено або не існує ] 146[/ATTACH]
2. Необхідно завантажити з інету необхідний софт і програмки для заливання софта в приймач. Для заливання софта використовуємо программу Аріонер, ну а сам софт можна заванатажити з laki.dvhk.pl(я думаю тут Ти розберешся)
3. Ну а далі все просто: зєднуємо шнурем комп і тюнер(повинен бути виключений) Запускаємо Аріонер Вибираємо скачаний софт з розширенням *.auc , тиснемо "Відіслати файл в IRD" вмикаємо приймач в розетку спостерігаємо за завантаженням софта, дочікуємось "Download end succesfull"- усе тюнер перешитий.
4. Далі необхідно залити список каналів, для цього використовуємо программу Арітер. Тюнер переводимо в дежурний режим і набираємо на пульті - 24680(готовність тюнера до прийому). В прозі відкриваємо список каналів і тиснемо "Відіслат до STB". Дочікуємось завершення, канали в ресивері
5. Ну і насам кінець необхідно залити ключі, про це опишу пізніше
tosat:
як на мене, зручніше користуватися прогою для заливки софта автоаріонер, користування дуже просте - підключаємо тюнер до сомпорту та включаємо в 220 в, запускаємо прогу та на пульті набираємо 74620, коли напише END на циферблаті тьюнера, вибираємо (open) програму, а тьюнер вимикаєм і знов вмикаєм в розетку...тоді трохи зачекаємо поки не запуститься тьюнер.
bodyan:
Кожному, як то кажуть своє. Даний спосіб навіть дуже добрий коли Ви впевнені, що софт підходить для даного приймача, проте заголовки різні. Я описав найпростіший спосіб, який на мою думку легший у освоєнні прошиття даних тюнерів новачкам, також ще можна заливати програмою ZodiacEdit. Вибирати Вам
Навігація
Go to full version