Автор Тема: Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них  (Прочитано 65727 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6201
  • Рейтинг: +8202/-15
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #45 : 09:20:56, 04 Липень 2007 »
Взагалі-то такого коду 11111 не зустрічав, тим не менше:
Цитувати

Службові коди використовуються для переводу приймача в різні режими. Коди вводяться з пульта, коли приймач знаходиться в Standby режимі.

42114802500 - виведення повної інформації про тюнер.
193702486 - код активації вбудованого емулятора.
74620 - Режим готовності тюнера до передачі повністю ПЗ, настройок каналів і ключів.
74621 - Режим готовності тюнера до передачі всіх настройок каналів і їх списків (ARITER2)
74623 - Режим готовності тюнера до передачі всього вмісту емулятора. (GAZOLINE)
74624 - Режим готовності тюнера до передачі тільки настройок каналів і ключів.
24680 - Режим готовності тюнера до прийому будь-яких  даних (окрім прийому ПЗ)
14802 - Режим готовності тюнера до передачі тільки завантажувача приймача (boot). Даний режим також використовується для визначення моделі приймача в програмі AUC_HEdit
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній stepan_kv

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 941
  • Рейтинг: +1916/-1
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #46 : 17:21:00, 04 Липень 2007 »
Напевно хтось в прошивці навмисно поміняв коди. Деякі роблять, щоб не крали списки каналів конкуренти:)

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6201
  • Рейтинг: +8202/-15
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #47 : 17:33:08, 04 Липень 2007 »
Такий спосіб  може й можливий, ну але ж при зміні ПЗ сервісні коди "відновлюються"
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній prosto-v

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #48 : 10:55:33, 05 Липень 2007 »
Підскажіть як зробити +12 вольт на Fergusoni для комутаціі LNB

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6201
  • Рейтинг: +8202/-15
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #49 : 11:02:42, 05 Липень 2007 »
Непригадую де саме зчитав:

Цитувати
підключення 12 вольт проводиться шляхом виводу третьої ніжки зверху скарту 12 вольт і подальшим перемиканням STB/TV
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній prosto-v

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 4
  • Рейтинг: +10/-0
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #50 : 19:30:56, 05 Липень 2007 »
Я мав на увазі зробити +12 вольт як це зроблено у Openbox коли головок більше 4. Мене цікавить схемне рішеня. Дякую.

Відсутній Dovgan

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 10
  • Рейтинг: +10/-0
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #51 : 18:03:40, 15 Липень 2007 »
Підскажіть , чи можливо зробити конвертацію,SoftCam з розширенням DATA (файл з ключами) в той-ж файл,тілки з розширенням  *irk*.Якщо можливо, то чим і як? Дуже потрібні нові ключі на НАГРУ,а знайшов тільки  Cam для GOLDEN INTERSTAR від 12.07.07
   Буду дуже вдячний.

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +113/-11
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #52 : 19:00:48, 18 Липень 2007 »
Хто може підсказати. Маю на руках тюнер ARION 1700E.Прошивка свіжа.
А високошвидкісні канали (44950) не рулять.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2882/-13
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #53 : 19:02:59, 18 Липень 2007 »
Цитата: chikosh;13013
Хто може підсказати. Маю на руках тюнер ARION 1700E.Прошивка свіжа.
А високошвидкісні канали (44950) не рулять.


Пошукай іншу прошиву , повино піти ......
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній chikosh

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 113
  • Рейтинг: +113/-11
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #54 : 19:36:17, 18 Липень 2007 »
Вже маю на руках два однакові тюнери ARION 1700E з однаковими
прошивами.На першому СТС все рівно не йде (якість сигналу по нулям).

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2882/-13
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #55 : 20:04:20, 18 Липень 2007 »
Цитата: chikosh;13019
Вже маю на руках два однакові тюнери ARION 1700E з однаковими
прошивами.На першому СТС все рівно не йде (якість сигналу по нулям).


А на іншому іде ? Тоді незнаю ....
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tessey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #56 : 20:59:34, 21 Липень 2007 »
Хто знає , якщо на табло приймача світиться двокрапка " : " то він вже здох ? чи можливо якось самому відремонтувати ?

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2882/-13
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #57 : 21:02:55, 21 Липень 2007 »
То означає що у тебе злетіла флешка , допомогти може тільки перешивка через JTAG !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tessey

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 9
  • Рейтинг: +10/-0
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #58 : 21:15:53, 21 Липень 2007 »
можна подокладніше !

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2902
  • Рейтинг: +2882/-13
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
« Відповідь #59 : 04:03:43, 22 Липень 2007 »
Цитата: tessey;13435
можна подокладніше !


У тебе це сталося пісьля перепрошивки тюнера чи само собою ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

 

Прошивка для Openbox S1 PVR, S2HD, S2HD Mini і S2HD+ mini PVR

Автор bodyanРозділ S1 PVR, S2HD PVR, S2 Mini HD, S3 Mini HD

Відповідей: 75
Переглядів: 30574
Остання відповідь 11:28:30, 08 Грудень 2017
від bodyan
Openbox S5 PVR и S8 TWIN PVR

Автор BOSSSSSРозділ Openbox HD S4 / S5 / S6 / S7 / S8 / S9

Відповідей: 0
Переглядів: 1977
Остання відповідь 18:18:28, 19 Грудень 2009
від BOSSSSS
[Enigma2] Встановлення Enigma2 на GI S8680 (Openbox S6, Optibox Anaconda)

Автор bodyanРозділ Enigma2 / Neutrino / Titan

Відповідей: 0
Переглядів: 3189
Остання відповідь 11:20:19, 15 Грудень 2011
від bodyan
Тільки файли ключів для: "OpenBox X-7x0PVR".

Автор gotsanyukРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 16
Переглядів: 5753
Остання відповідь 09:28:24, 15 Січень 2012
від Alik7606
Прошивка для приймачів Openbox X-730, X750, X770, X790 CIPVR

Автор bodyanРозділ X-730, 750/770 CIPVR

Відповідей: 125
Переглядів: 24891
Остання відповідь 15:52:24, 07 Березень 2012
від ioan