Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

<< < (75/78) > >>

andrik:

--- Цитата: gorich від 11:19:35, 22 Листопада 2013 ---та шо там шити?????
лиеш 2818 двібієкстрім(на поляцкому сайті у них ще висить)...списки та ключі  НА НАШОМУ ФОРУМІ Є,до обіду якраз заливав,все працюе O0
зі.нахуя Славікові хамити?! чи просто звичка-ви носом ткніть,самому лінь??????
носом ткнути можна нашкодившого кошака :2funny:
ззі.чуваки....у мене рацуха-зробити на форумі закритий клуб...для вступу новачків парочку простих,але кавезних запитань An14

--- End quote ---
якщо не важко скиньте будь-ласка те шо ви заливали, бо попробувати не буду мати можливості чи працює чи ні, то тюнер співробітниця принесла попросила прошити....
і ще цікавить таке в мене версія 220СЕ а в неті я знайшов 150Се та 170СУ таке ПЗ можна лити?

inero:

--- Цитата: andrik від 06:24:32, 22 Листопада 2013 ---Народ прошу сильно не копати.... принесли мені тюнера FERGUSON AF-2818SE, давно з ними не мав справи, підкажіть яку прошивку, список каналів, ключі в нього залити.... (список каналів на S, A, H) також підкажіть які там коди тре вводити і софт для прошивки....

--- End quote ---

По Ваших словах, Ви взагалі справу не мали з жодним тюнером, тим більше що те, що використовувалося 5-8 років тому для прошивки для таких апаратів,  використовується й надалі

от гілка на польський http://portal.dvhk.to/?page_id=1275 - і вперед, до бою - до вибору до кольору
одна з прошивок: http://portal.dvhk.to/download/files/Ferguson/Ferguson_AF/DVBXTREME%20AF7RC7%20-%20fix%20Orf_Austriasat/2818SE_dvbxtreme_6686_AF7_RC7_Austriasat.auc

slavon:
Усе давно є на форумі ... Назви файлів які потрібно шукати я Вам дав. Ось 2 хв. по-гуглив і знайшов усі прошивки для аріонів у пому числі польскі

clott:
відповідь N331 *oohaa*доскануй нові канали і введи ключи,роботи на 10 хв  ca.,

andrik:

--- Цитата: slavon від 12:03:05, 22 Листопада 2013 ---Усе давно є на форумі ... Назви файлів які потрібно шукати я Вам дав. Ось 2 хв. по-гуглив і знайшов усі прошивки для аріонів у пому числі польскі

--- End quote ---
там дата ПО 2008 рік

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version