Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
gotsanyuk:
оффтоп: телеканал HOME+7R (ФІД) що на 75°E припинив своє мовлення! На 75 градусі немає ніякого домашнього! інформація, що по цій силці http://sat-ukraine.info/index.php?topic=8255.15 буде виправлена найближчим часом. :) Вибачте, що не зробив цього раніше.
vitlik:
Дивився на sat-digest дійсно Домашнього на 75 нема. Але при скануванні 12640V присутній кодований канал HOME+7R, по якому на даний момент йдуть фільми з Джекі Чаном, але тільки з англомовною доріжкою.Частоту 12207H не можу провірити, тому що в мене на 75 йдуть частоти тільки з вертикальною поляризацією. Ключ на HOME+7R для частоти 12640V додаю.
Остап:
Та поставте собі додатково тарілку на 53 градус там є в нормарнольному реал часі домашній і телеканал СТС.Список каналів і ключів викладу пізніше.
vitlik:
--- Цитата: Остап від 19:11:47, 25 Вересня 2010 ---Та поставте собі додатково тарілку на 53 градус там є в нормарнольному реал часі домашній і телеканал СТС.Список каналів і ключів викладу пізніше.
--- End quote ---
Мені фасаду не хватить на ті всі тарелі :2funny:(жарт), справа не втому, просто коли був Домашній хотів софт під 13+5+4+75 для Аріоноподібних зробити, а він якраз в цей час комизитись почав, а на його місці не відомо, що за канал, а на мою думку 75 краще ніж 53
Остап:
--- Цитата: bodyan від 06:29:13, 05 Травня 2010 ---Цілком згідний зі slavon-ом. На відміну від хх18_dvbxtreme_6686_AF7_RCх більшість софтів не підтримує великих швидкостей - то й же пакет з Амосу (10578 Н 30000) являється уже проблематичним, не кажучи уже про 44950 3 53-тього. Стосовно відкриття кодованих телеканалів, тут також притензії відсутні + можливість додавання вручну необхідних бісових ключів :)
--- End quote ---
Підскажіть будб-ласка як в цих софтах добавити СІД каналу і як відкрити систему кодування Криптоворкс?Може є якась програма для редагування ключів в даних софтах.Наперед вдячний
Навігація
Go to full version