Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
Остап:
Викладаю софт до Фергусона 3018СЕ(при заміні заголовка підійде до інших моделей)юДобавлено бісс ключі до наступних каналів: НТН 11389,Інтер+ 11390,Інтер 11388, К1 на час недільного показу Ф1 11391,Київ 10722,ТЕТ 11766,NTS 75-12704,СТС і Домашній 53. До софтини добавляю свій список каналів 4.13.5.53.75.36.
Бісс ключі редагуємо по смаку програмою Biss Edit.Гарного перегляду.
vadets:
Потрібно прошити Фергусон AF-3318SE. Чи підійде ця прошивка від 3018SE. Я вже намагався його прошити, але щось не вдало. Софт з нього не зберіг. Прошив AF-3318SE_TSR_A6686_S230EC. Залив свіжі ключі і настройки, але BISS канали не відкриваються. Більше того, зайшовши в редактор ключів в тюнері, я не знайшов розділу BISS. Пишуть, що підправивши заголовок можна залити ПО від 3018SE в інші аріоноподібні. Але щось мене стримує. Різниця в заголовках по моделі (S230EC i S150EC). Перечитав я по цих тюнерах багато, але не все до кінця зрозуміло. Буду вдячний за роз'яснювальну відповідь.
Остап:
--- Цитата: vadets від 08:32:29, 02 Травня 2010 ---Потрібно прошити Фергусон AF-3318SE. Чи підійде ця прошивка від 3018SE. Я вже намагався його прошити, але щось не вдало. Софт з нього не зберіг. Прошив AF-3318SE_TSR_A6686_S230EC. Залив свіжі ключі і настройки, але BISS канали не відкриваються. Більше того, зайшовши в редактор ключів в тюнері, я не знайшов розділу BISS. Пишуть, що підправивши заголовок можна залити ПО від 3018SE в інші аріоноподібні. Але щось мене стримує. Різниця в заголовках по моделі (S230EC i S150EC). Перечитав я по цих тюнерах багато, але не все до кінця зрозуміло. Буду вдячний за роз'яснювальну відповідь.
--- End quote ---
Бери зашивай з допомогою Аutorionera а список каналів бери з попереднього мого ж посту і підправ собі з допомогою пульта до смаку
vfedorkiv:
--- Цитата: vadets від 08:32:29, 02 Травня 2010 ---Потрібно прошити Фергусон AF-3318SE. Чи підійде ця прошивка від 3018SE. Я вже намагався його прошити, але щось не вдало. Софт з нього не зберіг. Прошив AF-3318SE_TSR_A6686_S230EC. Залив свіжі ключі і настройки, але BISS канали не відкриваються. Більше того, зайшовши в редактор ключів в тюнері, я не знайшов розділу BISS. Пишуть, що підправивши заголовок можна залити ПО від 3018SE в інші аріоноподібні. Але щось мене стримує. Різниця в заголовках по моделі (S230EC i S150EC). Перечитав я по цих тюнерах багато, але не все до кінця зрозуміло. Буду вдячний за роз'яснювальну відповідь.
--- End quote ---
дані апарати діляться на три види безкарточні карточні та картка +модуль ,зміна заголовка питання не вирішить в даному софті ключі знаходяться в тілі софта і привязані до частоти ,тому потрібно програмкою Biss Edit відкрити софт і согласувати частоту в ключах з частотою на каналах і все запрацює O0
slavon:
Хлопці не розумію що такого прогресивного є в цих софтах AF-3318SE_TSR_A6686_S230EC, в сенсі пакетів для перегляду і навіщо морочити собі голову ще з Biss Edit ??? Невже для вікриття БІСС каналів, двох пакетів в СW (Травел і порнушка з Сіріусу, Дісей з НВ 13Е) та того що залишилось в Сека 1 потрібен цей софт ??? По моєму краще залити відповідну стару і добру польську dvbxtreme прошивку (назвами файлів типу хх18_dvbxtreme_6686_AF7_RCх чи S1ххSN_SPH_6686_AF7_RCх) і мати можливість редагувати ключі з пульту приймача.
Навігація
Go to full version