Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
Vasyl67:
Hardware version: Arion
Software version: $TSRA 6686S150ECnc
Database version: 00008209
Bootversion: 0020.1 [TSRS150ES].Підскажіть будь ласка такий же тюнер тільки Bootversion: 0020.1[ASCS150EC] підскажіть чайнику чи можна ставити ці прошивки які ви виклали.Дякую.
slavon:
Автоаріонером !!! Вам сюди
Vasyl67:
Тюнер NEW STAR ST-205M інформацію викладував при спробі прошити Аутоаріонером не получилось коли відкриваю файл сом порт загорається синім кольором і коли викл. і вкл тюнер то у програмі нічого не змінюється ,Аріонером також видає помилку,підскажіть в чому може бути проблема.
jvpx:
--- Цитата: Vasyl67 від 16:30:21, 12 Листопада 2009 ---Тюнер NEW STAR ST-205M інформацію викладував при спробі прошити Аутоаріонером не получилось коли відкриваю файл сом порт загорається синім кольором і коли викл. і вкл тюнер то у програмі нічого не змінюється ,Аріонером також видає помилку,підскажіть в чому може бути проблема.
--- End quote ---
Також стикався з такою проблемою.Думаю,це пов"язано з прошивкою,якою був зашитий тюнер(як правило з Технокомівської на іншу вищевказаними прогами замінити софт не виходило).
У цьому випадку використовував dz_arion_loader_version2:
vfedorkiv:
--- Цитата: jvpx від 19:46:52, 12 Листопада 2009 ---
--- Цитата: Vasyl67 від 16:30:21, 12 Листопада 2009 ---Тюнер NEW STAR ST-205M інформацію викладував при спробі прошити Аутоаріонером не получилось коли відкриваю файл сом порт загорається синім кольором і коли викл. і вкл тюнер то у програмі нічого не змінюється ,Аріонером також видає помилку,підскажіть в чому може бути проблема.
--- End quote ---
Також стикався з такою проблемою.Думаю,це пов"язано з прошивкою,якою був зашитий тюнер(як правило з Технокомівської на іншу вищевказаними прогами замінити софт не виходило).
У цьому випадку використовував dz_arion_loader_version2:
--- End quote ---
насамперед я би радив злити прошивку ,а потім пробувати заливати нову якщо неполучиться тоді у злиті прошивці можна за допомогою BissEdit відредагувати ключі та залити назад.для злиття мені подобається ZodiacEdit та dz_arion_loader_version2 а для заливки тої ж прошивки можна використати New_Arioner або Arioner ca., *-P
маленька добавочка на рахунок(прошити Аутоаріонером не получилось коли відкриваю файл сом порт загорається синім кольором )можна попробувати після того як AutoArioner оприділив заголовок зняти галочку напроти AutoHeader тоді вибрати файл і перезагрузити апарат(деколи допомогало) удачі *-P
Навігація
Go to full version