Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18
Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них
vfedorkiv:
--- Цитата: SERS3333 від 08:24:58, 31 Серпня 2009 ---
--- Цитата: vfedorkiv від 22:21:31, 30 Серпня 2009 ---я чув про софт-мастер який підходить як до карточних так і безкарточних,тай заголовок ролі неграє.Наскільки це правда якщо правда то поділіться будьласка ,ато мене ці тюнера вже задовбали . Дякую. *-P
--- End quote ---
Про мастер софт не чув ,а решта діляться на безкарткові , карткові і з СІ модулем.
--- End quote ---
а як на рахунок щоб на всі безкарточні тюнера ,чи всі карточні йшов оден софт ,щоб нетреба було б міняти заголовки ,а після однієї прошивки .всі остальні можна булоб лити з одним заголовком і не AutoArioner-ом а Arioner-ом. Дякую *-P
gotsanyuk:
А я чув шо несеш тюнер до одної ворожки і вона так ворожить пи*дато що навіть ICTV показує і ТРК Україна.. в нагрузку, ще мож НТВ+... тільки за умови що на вулиці не буде хмарно. :2funny: тільки от не знаю чи це правда.
Хлопці, за думки такі, не міняти бут і так далі.. Вже мільйон раз обговорювалось подібне. Це і так ще добре що є хоч якась софтова підтримка. І всі давно вибрали яка кому прошивка підходить.. Як до карточного так і без. :)
ЗІ: Перестаньте вже вірити тим провокаторам безглуздих балачок... Це я не про користувачів на форумі, а про тих, що ходять і говорять дурниці, мол маю ключ на ICTV і так далі..
vfedorkiv:
--- Цитата: gotsanyuk від 19:45:11, 01 Вересня 2009 ---А я чув шо несеш тюнер до одної ворожки і вона так ворожить пи*дато що навіть ICTV показує і ТРК Україна.. в нагрузку, ще мож НТВ+... тільки за умови що на вулиці не буде хмарно. :2funny: тільки от не знаю чи це правда.
Хлопці, за думки такі, не міняти бут і так далі.. Вже мільйон раз обговорювалось подібне. Це і так ще добре що є хоч якась софтова підтримка. І всі давно вибрали яка кому прошивка підходить.. Як до карточного так і без. :)
ЗІ: Перестаньте вже вірити тим провокаторам безглуздих балачок... Це я не про користувачів на форумі, а про тих, що ходять і говорять дурниці, мол маю ключ на ICTV і так далі..
--- End quote ---
на рахунок ворожки нетреба так грузити ,я починав пацювати ще зі стонгів ,а аріоно-подібних на той час хорошу кількість поставив і прошиваю їх ,просто почув таку інформацію від таких людей що в тім трохи петрають ,тай думаю авось правда *-P
SERS3333:
--- Цитата: vfedorkiv від 19:27:19, 01 Вересня 2009 ---
а як на рахунок щоб на всі безкарточні тюнера ,чи всі карточні йшов оден софт ,щоб нетреба було б міняти заголовки ,а після однієї прошивки .всі остальні можна булоб лити з одним заголовком і не AutoArioner-ом а Arioner-ом. Дякую *-P
--- End quote ---
А чим тобі не подобається загрущик ,який викладений в відповіді №250 ,в якому правити нічого не потрібно ,чи ти тільки писати вмієш ,а з читанням трудновато?
vfedorkiv:
--- Цитата: SERS3333 від 06:36:54, 02 Вересня 2009 ---
--- Цитата: vfedorkiv від 19:27:19, 01 Вересня 2009 ---
--- End quote ---
А чим тобі не подобається загрущик ,який викладений в відповіді №250 ,в якому правити нічого не потрібно ,чи ти тільки писати вмієш ,а з читанням трудновато?
--- End quote ---
з читанням в мене все нормально ,програмка така вмене також є і нею користуюсь ,навіть більше мені подобається нею перепрошивати.але одна проблемка з обичного компа без проблем а от з нота через перехідник usb-rs232 постійні проблеми з портом *-P
Навігація
Go to full version