Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Arion,Ferguson, Openbox 1700..Лемберг..все про них

<< < (46/78) > >>

radioham:
даа... арион  це шось - кожного разу як тильки попада - мороки на цили день, и обовязково Jtag
маемо опенбокс 600 - пидробка- колись робило все - зараз на 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 не можливо  заставить Jetix - якась загадка, таки сами клон Аllskya 610  на цему софти без питаннь...

Android-80:
При перешивці в мене теж крипти не йдуть, а потрібно лишень натиснути червону кнопочку і виключити режим шари :2funny: Найкращий софт для даних апаратів RC7 DVBEXTREME

SERS3333:
А для мене найкращий F100_SPH A6686 S 170EC_BISS , нічого не треба натискати , біси і крипти всередині

hmura:

--- Цитата: Android-80 від 12:21:56, 27 Липня 2009 ---При перешивці в мене теж крипти не йдуть, а потрібно лишень натиснути червону кнопочку і виключити режим шари :2funny: Найкращий софт для даних апаратів RC7 DVBEXTREME

--- End quote ---
Всі аріонеподібні шию DVBEXTREME і ніяких проблем нема про JTAG навідь не згадую!

hmura:

--- Цитата: radioham від 12:00:51, 27 Липня 2009 ---даа... арион  це шось - кожного разу як тильки попада - мороки на цили день, и обовязково Jtag
маемо опенбокс 600 - пидробка- колись робило все - зараз на 6018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7 не можливо  заставить Jetix - якась загадка, таки сами клон Аllskya 610  на цему софти без питаннь...

--- End quote ---

Яка морока 10 хв. і апарат готовий напевно не те щось робиш ?!
Якщо про JTAG згадуєш то, або не той софт пхаєш,або не той бут !

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version